БУНТ! Коцето от "Възраждане" зове към гражданско неподчинение заради референдума за лева

Акценти

БУНТ! Коцето от "Възраждане" зове към гражданско неподчинение заради референдума за лева

58454
на 12.02.2024
БУНТ! Коцето от Възраждане зове към гражданско неподчинение заради референдума за лева
Автор:   ПИК

Атрактивни Джакпоти и Нови Игри от efbet (18+)

Партия "Възраждане" блокира работата на няколко гранични пункта в събота и неделя. Техни симптизанти се събраха на ГКПП "Лесово" на турската граница, на румънската при Кардам и на Калотина на сръбската.

препоръчано

Дунав мост при Русе, съоръжението при Видин и пункта при Гюешево, също бяха блокирани от ядосани симпатизанти на партията.

Акцията им заради решението на Конституционния съд (КС), с което бе отхвърлен исканият от партията референдум за въвеждане на еврото. 

“Вчера Възраждане блокира границите на България с Македония при Гюешево и с Румъния при Видин и Русе. Протестите ни тепърва започват!

Призовавам всички свободни българи - ядосайте се, разгневете се, изправете се и застанете срещу врага, за да се борите за свободата и независимостта на България! Независимо дали с нас или по отделно!

Излезте всички, сега е момента да кажем като нашите предци - по-добре да умрем като свободни българи, отколкото да живеем като покорни роби!“, написа рано сутринта в понеделник в социалната мрежа Костадин Костадинов, призовавайки към гражданско неподчинение.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 4 март - емоцията пречи на Овните, всичко започнато носи успех на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 4 март - емоцията пречи на Овните, всичко започнато носи успех на Скорпионите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Въпреки напъните на сглобката да изчегърта празника - не се гаси туй, що не гасне: На 3 март Русия ни освободи от турско робство! (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Въпреки напъните на сглобката да изчегърта празника - не се гаси туй, що не гасне: На 3 март Русия ни освободи от турско робство! (ВИДЕО)
ново
Днес: 88
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК