БУНТ! Коцето от "Възраждане" зове към гражданско неподчинение заради референдума за лева

Акценти

БУНТ! Коцето от "Възраждане" зове към гражданско неподчинение заради референдума за лева

59856
на 12.02.2024
БУНТ! Коцето от Възраждане зове към гражданско неподчинение заради референдума за лева
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Партия "Възраждане" блокира работата на няколко гранични пункта в събота и неделя. Техни симптизанти се събраха на ГКПП "Лесово" на турската граница, на румънската при Кардам и на Калотина на сръбската.

препоръчано

Дунав мост при Русе, съоръжението при Видин и пункта при Гюешево, също бяха блокирани от ядосани симпатизанти на партията.

Акцията им заради решението на Конституционния съд (КС), с което бе отхвърлен исканият от партията референдум за въвеждане на еврото. 

“Вчера Възраждане блокира границите на България с Македония при Гюешево и с Румъния при Видин и Русе. Протестите ни тепърва започват!

Призовавам всички свободни българи - ядосайте се, разгневете се, изправете се и застанете срещу врага, за да се борите за свободата и независимостта на България! Независимо дали с нас или по отделно!

Излезте всички, сега е момента да кажем като нашите предци - по-добре да умрем като свободни българи, отколкото да живеем като покорни роби!“, написа рано сутринта в понеделник в социалната мрежа Костадин Костадинов, призовавайки към гражданско неподчинение.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Финансови проблеми за Рака, Лъвовете да не пътуват САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Финансови проблеми за Рака, Лъвовете да не пътуват
ПИК TV x
Иван Таков пред ПИК TV: Нинова пречи на лявото обединение! Ето какво трябва да направим, за да е успешно (ВИДЕО) Иван Таков пред ПИК TV: Нинова пречи на лявото обединение! Ето какво трябва да направим, за да е успешно (ВИДЕО)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК