Бунт срещу любимия кмет на Корнелия! Пенчо Милков си вдигна заплатата с 80%, а после назначил палави калинки от Тутракан на сладки постове

Епицентър

Бунт срещу любимия кмет на Корнелия! Пенчо Милков си вдигна заплатата с 80%, а после назначил палави калинки от Тутракан на сладки постове

80750
на 10.02.2021
Бунт срещу любимия кмет на Корнелия! Пенчо Милков си вдигна заплатата с 80%, а после назначил палави калинки от Тутракан на сладки постове
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Братя, аз напускам родния си град! Ще изчакам някъде в Балкана ново управление и нов кмет. Писна ми. Това пише гневен русенец във Фейсбук, а мнението му е пресподелено хиляди пъти от възмутени жители на Русе от социалистическото управление на любимия кмет на Корнелия Нинова.

препоръчано

Петър Иванов се възмущава, че целият град е потънал в мръсотия и боклуци, въздухът е отровен, далаверите са навсякъде, сградите, много от коита са паметици на културата се рушат, населението намалява, смъртността расте, операта е изгоряла, театър, концерти, джаз форум, Мартенски музикални дни няма, но за сметка на това има поклонения на гробове на червени терористи, увеличена с 80% заплата на кмета и палави млади калинки от Тутракан на сладки постове.

Русе няма нито едно нещо, което да е в ред! Освен заплатите в общината", констатира още гневният гражданин, цитиран от сайта "Дунав мост". 

Ето и цялото мнение на Петър Иванов, наричащ себе си бивш русенец, заради некадърното управление на Пенчо Милков:

Потомственият (с дядо дясна ръка на Мирчо Спасов) палав комунист Пенчо като кмет увеличи данъците и таксите с 50-60%, наложи повсеместно събиране на глоби чрез камери по улиците.

Целият град е потънал в мръсотия и боклуци, въздухът е отровен, далавери навсякъде, сградите се рушат, населението намалява, смъртността расте, операта изгоря, театър, концерти, джаз форум, Мартенски музикални дни няма, нищо няма, има поклонения на гробове на червени терористи, увеличена с 80% заплата на кмета, палави млади калинки от Тутракан на сладки постове, гласят се тъпи китайски състезания с лодки-дракони (?!), навсякъде рушащи се сгради, кочина на 100 дка до “Арена Монбат”, друга гадна кочина на Площада зад хотел “Дунав”, плачевно състояние на улици и тротоари, почти постоянно, даже и по Коледа!, спрени парно и топла вода (от 7 до 11 февруари пак сме на студено), градът пълен с неплащащи наем фалирали лафки, не работят системите на градския транспорт etc.

В Русе няма нито едно нещо, което да е в ред! Освен заплатите в общината!

Не се живее в този град! Не мога да търпя повече!

Заминавам! Чао!

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за съботния ден: Успехът е с Овните, добри приходи за Козирозите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за съботния ден: Успехът е с Овните, добри приходи за Козирозите
ПИК TV x
Георги Харизанов ексклузивно пред ПИК TV: 6 или 7 партии влизат в парламента. ГЕРБ бият с много (ВИДЕО) Георги Харизанов ексклузивно пред ПИК TV: 6 или 7 партии влизат в парламента. ГЕРБ бият с много (ВИДЕО)
ново
Днес: 72
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК