Бури удариха Берковица и Перник, времето се влошава (КАРТА)

Прогноза за времето

Бури удариха Берковица и Перник, времето се влошава (КАРТА)

43688
преди 5 часа
Бури удариха Берковица и Перник, времето се влошава (КАРТА)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Днес следобед на места в България започна да се разваля времето. Слаба гръмотевична буря се образува близо до Берковица. Дъжд вали над столицата и Перник.

препоръчано

През следващите часове очакваме тази клетка да се засили, предаде Метео Балканс.

През нощта студеният атмосферен фронт ще премине и през Източна България. На много места там, както и в централната част от страната ще има валежи, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология. В Западна България валежите ще спрат и облачността ще се разкъсва. Вятърът навсякъде ще се ориентира от запад-северозапад и ще се усили. Минималните температури ще бъдат между 12° и 17°, в София - около 12°.

Атмосферното налягане ще се повишава и ще бъде близко до средното за месеца.

Утре преди обяд все още над Източна България ще бъде облачно, на места - с валежи, но до края на деня и там валежите ще спрат. В останалата част от страната ще бъде без валежи, а облачността ще се разкъсва и намалява до предимно слънчево време. Ще духа предимно умерен северозападен, в източната половина от страната – север-североизточен, вятър. Температурите ще се понижават и преобладаващите максимални ще бъдат от 15°-17° в Североизточна България до 23°-24° на места в Горнотракийската низина и в крайните югозападни райони; в София - около 19°.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Ето го топ хороскопа на Алена за последния работен ден от седмицата - Близнаците стават жертва на интриги, успехът намига на Раците САМО В ПИК: Ето го топ хороскопа на Алена за последния работен ден от седмицата - Близнаците стават жертва на интриги, успехът намига на Раците
ПИК TV x
ПИК TV! МВР изнесе последни данни от подготовката на изборите и пресичането на купения вот. Министър Илков отговори на Иван Демерджиев (ВИДЕО) ПИК TV! МВР изнесе последни данни от подготовката на изборите и пресичането на купения вот. Министър Илков отговори на Иван Демерджиев (ВИДЕО)
ново
Днес: 116
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК