БУРЯ В МРЕЖАТА СЛЕД ПОЛИТИЧЕСКОТО УВОЛНЕНИЕ НА ПРОФ. БАЛТОВ: Злобни некадърници! От утре президентът да лекува болните - все пак е откривател на щама "Шипка"

Акценти

БУРЯ В МРЕЖАТА СЛЕД ПОЛИТИЧЕСКОТО УВОЛНЕНИЕ НА ПРОФ. БАЛТОВ: Злобни некадърници! От утре президентът да лекува болните - все пак е откривател на щама "Шипка"

127802
на 13.09.2021
БУРЯ В МРЕЖАТА СЛЕД ПОЛИТИЧЕСКОТО УВОЛНЕНИЕ НА ПРОФ. БАЛТОВ: Злобни некадърници! От утре президентът да лекува болните - все пак е откривател на щама Шипка
Автор:   ПИК

Стотици гневни коментари за минути предизвика политическото уволнение на проф. Асен Балтов като лекар в "Пирогов". Той бе отстранен от режима на Румен Радев като директор още в първите дни на служебния кабинет на президента, но сега без никакви мотиви е изхвърлен от медицинския му пост, който заема в продължение на 21 години като един от най-изтъкнатите хирурзи в ортопедичната сфера.

препоръчано

Ето само част от публикациите на популярни българи за личната вендета на Радев срещу проф. Балтов, заради това, че бе спряган за кандидат-президент:

Евродепутатът Александър Йорданов: Проф. Балтов е уволнен от "Пирогов"!? Злобни некадърници! Радевопростащина! Неокомунизъм! "Протестъри" тъпанари!

Журналистът Ивелин Николов: Уволнили са проф. Балтов от "Пирогов". От утре Румен Радев ще лекува хората. Все пак е откривател на щама на Шипка.

Политологът Огнян Минчев: Уволнили са от "Пирогов" проф. Асен Балтов. Човекът, който създаде съвършено различен, модернизиран и по-ефективен модел на работа на най-голямата болница за спешна помощ в България. Преди няколко месеца проф. Балтов бе освободен като директор на "Пирогов" с очевидно политически мотиви. Днес е втория етап от разправата с него. Отмъстителната посредственост и некадърност, която тръгва от върха на "Дондуков" 2 се разпростира надолу по цялата властова пирамида. Проф. Балтов няма да бъде ощетен от този акт на политическо отмъщение - той е елитен и търсен навсякъде хирург. Ощетени ще бъдат пациентите му - хората, които не желаят нито да бъдат управлявани, нито да бъдат оперирани от глуповато сричащи некадърници.

Журналистът Христо Николов: Новият шеф на Пирогов извикал сутринта в кабинета си бившия началник на болницата, проф. Балтов, който същата сутрин бил направил вече 2 операции, и набързо го уволнил... 'щото не можел да работи с него... (Мотивът сигурно е "Дразниш ме".)
Едно време кръстиха низшия управленски апарат на ГЕРБ "калинки", заради една Калинка Някоя-си, долетяла незнайно откъде, ама на тези сега с години ще им се вика "ХЛЕБАРКИ", защото изпълзяха от мазета и канали, където се бяха крили с години, за да не им се вижда мизерията!!! Бляяя... Гнус!

Издателят Петьо П. Блъсков: "Почтените" уволниха и проф. Балтов!

Жулналистът Любо Огнянов: Да уволниш един от най-добрите травматозоли проф. Балтов е безумие.
 

Сподели:
Бомба x
Ето ги признаците, по които да познаете дали сте приоритет, или просто забежка Ето ги признаците, по които да познаете дали сте приоритет, или просто забежка
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Емил Георгиев разкри как Петков и Василев опитвали да превземат Екогласност: Искаха да сме им мандатоносител срещу места в листите, признаха, че е президентски проект (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) САМО В ПИК TV! Емил Георгиев разкри как Петков и Василев опитвали да превземат "Екогласност": Искаха да сме им мандатоносител срещу места в листите, признаха, че е президентски проект (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 307
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това