Бухалите на шеф Михалчев ходят на училище

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Бухалите на шеф Михалчев ходят на училище

15235
на 03.03.2021
Бухалите на шеф Михалчев ходят на училище
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Шеф Петър Михалчев праща бухалите си на училище.

препоръчано

"Моите любими бухали също като децата ходят на училище. Женската ни се научи да лети и да се връща сама, при мъжките видове обаче обучението отнема повече време. Не казвам, че са глупави, но се учат по-бавно. Но и при тях това ще стане", обяснява готвачът, който отглежда всякакви видове животни.

В семейството си има пет домашни любимци - три кучета от породата американска акита и два евразийски ушати бухала, които са най-големите представители на нощните птици. 

"Мъжкият се казва Охка, а женската Кика. Кръстени са на японски оръжия - летящо торпедо и първият реактивен самолет", споделя шеф Михалчев.

Към бухалите обикновено на галено той и жена му се обръщат с Пухчо и Бухта. Страстта на Михалчев към странните животни идва от детството, когато всяко лято през ваканцията прекарвал много време в семейната вила и наблюдавал пернатите, пише столичен ежедневник.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов с мощна офанзива във Велинград (НА ЖИВО) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов с мощна офанзива във Велинград (НА ЖИВО)
ново
Днес: 43
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК