БФС размаха пръст срещу три клуба заради лоши терени

Футбол

БФС размаха пръст срещу три клуба заради лоши терени

13723
на 24.07.2024
БФС размаха пръст срещу три клуба заради лоши терени
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Българският футболен съюз отправи предупреждение към ФК Хебър, ФК Крумовград и ФК Ботев Враца във връзка със състоянието на тревните настилки на стадионите, на които отборите домакинстват.

препоръчано

След изиграването на срещите от първия кръг на ППЛ, Спортно-техническата комисия към БФС сезира Лицензионната комисия, която свика извънредно заседание днес, 24.07.2024.

На проведената среща се обсъди състоянието на тревните настилки и в тази връзка се взе решение, че терените на стадионите на ФК Ботев, Враца (ст. "Христо Ботев"), ФК Хебър (ст. "Георги Бенковски") и ФК Крумовград (ст. "Коматево") не предоставят необходимите условия за нормалното провеждане на футболни срещи.

На трите клуба бяха изпратени официални писма, постановяващи нуждата от спешни мерки за подобряване на тревното покритие.

След извършване на подобренията следва да се уведомят горепосочените комисии, а в случай на невъзможност да се вземат необходимите мерки до датата на следващия домакински мач, то следва да се осигурят алтернативни стадиони за провеждане на футболни срещи от ППЛ.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за днешния четвъртък: Ракът да си спести агресията, Близнаците пропускат секса САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за днешния четвъртък: Ракът да си спести агресията, Близнаците пропускат секса
ПИК TV x
Делян Пеевски гръмовно: Държа на думата си! Няма да се откажа, докато не бъдат наказани извършителите на срамния възродителен процес (ВИДЕО) Делян Пеевски гръмовно: Държа на думата си! Няма да се откажа, докато не бъдат наказани извършителите на срамния възродителен процес (ВИДЕО)
ново
Днес: 9
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК