Вход
София
Времето в София 8 o C

Българин стана пети на Световното първенство по културизъм

Българин стана пети на Световното първенство по културизъм

на 29.10.2020
13032
0
Българин стана пети на Световното първенство по културизъм
Автор: ПИК
29.10.2020
0
13032

Младият състезател Николай Йончев направи впечатляващ дебют и се класира на престижното 5-о място в категория „Класик Физик“ до 23-годишна възраст. Тази година Световното първенство по културизъм събра състезатели от различните точки на света в Клуж, Румъния.

 „Успях да се покажа в най-добрата си форма за тази година, доволен съм от себе и  най-вече от треньора ми, че минахме през всичко и стигнахме световната сцена и то за дебютна година. Бъдете мотивирани и гонете целите си. Не се отказвайте и ще успеете“, коментира след състезанието Николай Йончев.

Преди Световното първенство по културизъм в Румъния, Николай Йончев спечели и шампионската титла на Държавното първенство по културизъм и фитнес.

Николай Йончев е печелил редица републикански и международни състезания по джудо и самбо, но през 2020 година приема предизвикателството на културизма и има амбицията да постига все по-големи резултати.

„Доволен съм от това, което постигнах, защото това е моето първо състезание. Искам да благодаря на всички, които ме подкрепиха“, споделя още българският състезател.

Николай Йончев започва подготовката си за следващите състезания, мотивиран да покорява още повече върхове. Освен усилените тренировки, младият спортист продължава да води тренировки по джудо и самбо за деца – занимание, което той определя като своя сбъдната мечта.

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого имате доверие?
Общо гласували: 22722
архив

Бабичка продава ябълки на пазара. От време на време подвиква:
- Ябълки от Чернобил! Ябълки от Чернобил...
Един човек я пита:
- Абе, бабе, ти луда ли си с тия ябълки от Чернобил? Кой ще ти ги купи?
- А-а-а, купуват, чедо, купуват. Я за тъща, я за свекърва...

x
САМО В ПИК TV: Изплува тайната и невъзможна любов на Мариан Вълев-Куката (ВИДЕО)
x
11-те правила за връзка тип „просто секс"
x