Българите в Нова Зеландия гласуват първи на изборите

Азия

Българите в Нова Зеландия гласуват първи на изборите

11353
на 08.06.2024
Българите в Нова Зеландия гласуват първи на изборите
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Гласуване в чужбина ще има в 60 държави. Първата секция, която ще отвори още тази вечер българско време заради часовата разлика, е в Оукланд, Нова Зеландия.

препоръчано

В полунощ българско време започва гласуването и в петте секции в Австралия, след тях отворят и секциите Япония в и Китай.

Часове преди изборите Централната избирателна комисия одобри поредни промени в съставите на секционните комисии в чужбина.

Според съобщението на ЦИК, това се налага поради причини от обективен характер и невъзможност за участие.

Предложенията за смени са постъпили както от външното ни министерство, така и от политическите формации, които излъчват съставите на комисиите.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ПИК TV: Депутатите приеха поправки в бюджета, препитват седем министри на редовния контрол в НС - НА ЖИВО ПИК TV: Депутатите приеха поправки в бюджета, препитват седем министри на редовния контрол в НС - НА ЖИВО
ново
Днес: 37
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК