България е пред катастрофа. Нищо повече и нищо по-малко

ЧАС ПИК

България е пред катастрофа. Нищо повече и нищо по-малко

120706
на 03.07.2024
България е пред катастрофа. Нищо повече и нищо по-малко
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Днешните парламентарни партии ще носят отговорността за историческия си провал да сформират нормално правителство, с който ще изправят България пред катастрофа. Нищо повече и нищо по-малко!

препоръчано

Това написа в социалната мрежа преподавателят по конституционно право доц. Борислав Цеков, след като Народното събрание отхвърли проектокабинета на ГЕРБ-СДС.

"Предложеният от ГЕРБ партиен кабинет на малцинството очаквано се провали. Никой така и не пожела да чуе гражданите, които в каскада от избори през последните 4 години отказват доверие за самостоятелно управление на всички партии.

Затова са безсмислено упражнение всевъзможни партийни еквилибристики като "ротация" и "правителство на малцинството".

Изходът е само един - широка европейска коалиция с нормално коалиционно споразумение. В противен случай, няма кой да ви гласува повече, извън непрекъснато смаляващите партийни ядра. Просто няма смисъл. А след това - идва путинизация и евразийщина", заяви Цеков.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Телците да внимават със спечелените пари, Ракът и Лъвът рискува с изневерите САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Телците да внимават със спечелените пари, Ракът и Лъвът рискува с изневерите
ПИК TV x
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Познавачът на ДПС Петър Бояджиев с шокиращи откровения: Доган е успешен проект на Русия. Винаги е бил измамник и е най-големият вредител на България (ВИДЕО) ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Познавачът на ДПС Петър Бояджиев с шокиращи откровения: Доган е успешен проект на Русия. Винаги е бил измамник и е най-големият вредител на България (ВИДЕО)
ново
Днес: 9
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК