България поема председателството на европейските пътни администрации

Животът днес

България поема председателството на европейските пътни администрации

10331
преди 4 часа
България поема председателството на европейските пътни администрации
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Българската пътна администрация ще поеме председателството на международната организация на пътните администрации. Новината съобщи Стийв Филипс - генерален секретар на европейските пътни администрации по време на пресконференцията, предшестваща откриването на 78-ото издание на Международен технически панаир в Пловдив, предаде "Фокус".

препоръчано

Стийв Филипс е представител на Конференцията на европейските директори на пътните администрации, чийто член е и българската. Организацията подготвя българското председателство, чиито акценти ще бъдат подобряване на свързаността север - юг и изграждане на висококачествена пътна мрежа. 

"От една страна, ще работим за пътната безопасност, но и за подобряване и попълване на тази празнота от експерти и добри специалисти от Международната пътна асоциация" - заяви Филипс.

С откриването на есенния технически панаир стартираме стопанската година и даваме начало на бизнес изложбите. Над 230 компании от 25 държави представят новости в своя сектор, отбеляза главният директор на "Международен панаир Пловдив" доц. Иван Соколов. 

В рамките на изложението ще се връчат златни медали на най-добрите експонати.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за 25 септември: Овните да са пестеливи, трудности за Девите, Везните да не шофират САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за 25 септември: Овните да са пестеливи, трудности за Девите, Везните да не шофират
ПИК TV x
СТРАСТИ ДО ЧЕРВЕНО! Тошко Йорданов се ядоса на Възраждане: Може да ги заплюете, ако... (ВИДЕО) СТРАСТИ ДО ЧЕРВЕНО! Тошко Йорданов се ядоса на "Възраждане": Може да ги заплюете, ако... (ВИДЕО)
ново
Днес: 64
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК