България полудя по нова магия с цигари! Вижте ритуала!

Бомба

България полудя по нова магия с цигари! Вижте ритуала!

562815
на 27.11.2013
България полудя по нова магия с цигари! Вижте ритуала!
Автор:   ПИК

Хиляди българи и българки полудяха по нова магия за любов, която се прави с цигара. Влюбени девойки си препращат една на друга рецептата за вечна обич и вярват, че тя действа.Текстът се разпространява активно и по Фейсбук.

препоръчано

Заклинанието стана модерно и защото не се налага да се плаща солено на ясновидка или магьосница. Според указанията ритуалът се прави по пълнолуние, а мястото трябва да е усамотено. Цигарата се запалва и се оставя да тлее. Примерно, дамата гледа дима и си представя как той отива при обекта на нейните чувства. Три пъти  повтаря стиховете:

„Луната грее, вятър вее,
вятър вее, цигара тлее,
цигара гори, дим дими,
дим иди към сърцето на (името на избраника)
в сърцето му/й влез, затопли го
за мене с любов да мисли, в огън да гори,
както тая цигара гори,
както пушач без цигара не може, така и той/тя
без мен (името на девойката) да не може!
Да бъде! Да бъде! Да бъде!
 

Сподели:
Бомба x
ЧЕТИВО ЗА ДАМИ: Kакво усещат мъжете при изпълнение на едни от най-популярните секс пози ЧЕТИВО ЗА ДАМИ: Kакво усещат мъжете при изпълнение на едни от най-популярните секс пози
ПИК TV x
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Кирил Петков с първи коментар след срещата си с македонския президент Стево Пендаровски: Трябва да махнем езика на омразата от учебниците по история (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Кирил Петков с първи коментар след срещата си с македонския президент Стево Пендаровски: Трябва да махнем езика на омразата от учебниците по история (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 9
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това