България се препъна срещу Люксембург в Лига на нациите

Футбол

България се препъна срещу Люксембург в Лига на нациите

22654
на 13.10.2024
България се препъна срещу Люксембург в Лига на нациите
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

България и Люксембург завършиха 0:0 в мач от Лигата на нациите, игран пред повече от 16 000 зрители на стадион "Христо Ботев" в Пловдив.

препоръчано

Пред страхотната атмосфера на "Колежа", двата отбора създадоха твърде малко интересни положения в предни позиции и логично разделиха точките без да си вкарат гол.

Така "лъвовете" вече имат 5 пункта в класирането и все още са на 1-во място. Зад нас са Беларус (4) и Северна Ирландия (3), които се изправят един срещу друг след малко. От своя страна Люксембург спечели първа точка, след като загуби първите си две срещи. 

Илиан Илиев получи и лоша новина. Трима наши футболисти, започнали титуляри тази вечер, си изкараха жълти картони. Това означава, че Фабиан Нюрнбергер, Алекс Петков и Алекс Колев са наказани за тежкото гостуване на Северна Ирландия.

Мачът в Белфаст е насрочен за 15 октомври от 21:45 часа. По същото време Беларус е символичен домакин на Люксембург.

За отбелязване е, че България продължава да бъде без загуба под ръководството на Илиан Илиев - 7 равенства и 2 победи. За последно "лъвовете" паднаха с 0:2 от Албания през есента на 2023 г.

Двубоят на стадион "Христо Ботев" в Пловдив беше равностоен, а главният съдия Давид Шмайц от Словения показа цели 11 жълти картона на играчите на двата отбора, предаде "Гол.бг".

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса
ПИК TV x
ЕКШЪН В ПИК TV! Колтуклиева издирва под дърво и камък Доган. Съобщиха на Сокола, че журналистката го чака пред превзетата централа, а той отговорил, че... ЕКШЪН В ПИК TV! Колтуклиева издирва под дърво и камък Доган. Съобщиха на Сокола, че журналистката го чака пред превзетата централа, а той отговорил, че...
ново
Днес: 74
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК