Българска красавица играе Моника Белучи във филм с Лиъм Нийсън

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Българска красавица играе Моника Белучи във филм с Лиъм Нийсън

13384
на 14.07.2022
Българска красавица играе Моника Белучи във филм с Лиъм Нийсън
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Бургаската красавица Розалина Попова играе двойник на холивудската звезда Моника Белучив американската продукция Memory с участието на Лиъм Нийсън и Гай Пиърс ("Железният човек 3", "Блъдшот", "Приказки за лека нощ").

препоръчано

Лентата на режисьора Мартин Кембъл се излъчва зад океана от 29 април, съобщиха от екипа на Попова, която е втора подгласничка в конкурса "Мисис Бургас" (2016).

В Memory Лиъм Нийсън влиза в редиците на ФБР. В последния момент обаче се отложило пристигането на Моника Белучи в Созопол, където тя също трябвало да изиграе няколко сцени. Това наложило за част от снимките на общите планове да бъде използвана дубльорка, която да отговаря на физическите ѝ данни.

По време на снимките българката е била облечена с дрехите на Белучи.

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми за Раците, емоции тресат Телците ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми за Раците, емоции тресат Телците
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Български възход“ закри предизборната си кампания. Ген. Стефан Янев с призив: Изберете да гласувате! Защото ако не гласувате, политическата криза ще продължи (СНИМКИ/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! "Български възход“ закри предизборната си кампания. Ген. Стефан Янев с призив: Изберете да гласувате! Защото ако не гласувате, политическата криза ще продължи (СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК