БЪРЗА СЛАВА: Коцето и Софка посегнаха към хит на Румяна

ГАЛЕРИЯ ШОУ

БЪРЗА СЛАВА: Коцето и Софка посегнаха към хит на Румяна

56889
на 04.07.2020
БЪРЗА СЛАВА: Коцето и Софка посегнаха към хит на Румяна
Автор:   ПИК

Константин и Софи Маринова най-накрая осъществиха мечтата си да запеят в дует. Песента им "Проблем" е вече факт, а във видеото ключово участие има Фънки. Щастието от успеха на песента бързо бе попарено.

препоръчано

Оказа се, че то не е авторско. Нещо повече - двамата са посегнали към хит на покойната си колежка Румяна, която обаче също няма права над музикалното парче, защото първите му изпълнители са Ана Виси и Сакис Руфас.

Става въпрос за песента "Аз и ти", която Румяна и Стефан Митров запяват в края на 90-те години. Сега Константин и Софи Маринова са направили ретро хита с нов аранжимент и текст и му дават наново живот.

Радо Шишарката, Петра и Тони Дачева също са пели песента. Явно в чалагата става все по-трудно да се правят авторски песни и голяма част от звездите посягат към добре забравените хитове от преди 30 години.

Преди няколко месеца Константин възроди още един тотален хит от близкото минало - "Гот ми е" на Джони, Криско посегна към песни на Щилян и Радо Шишарката, Емилия също направи няколко съвременни интерпретации на някогашни тупалки, припомня "Хотнюз".

Сподели:
Бомба x
Съпруг и съпруга: Какво не може да бъде скрито един от друг и какво трябва Съпруг и съпруга: Какво не може да бъде скрито един от друг и какво трябва
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Харвардските авери Асен Василев и Кирил Петков с общи опорки за финансите и икономиката - дават заден за списъка по Магнитски (ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Харвардските авери Асен Василев и Кирил Петков с общи опорки за финансите и икономиката - дават заден за списъка по "Магнитски" (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 219
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това