Бързи кюфтета за вечеря

Рецептите на деня

Бързи кюфтета за вечеря

53382
на 24.03.2014
Бързи кюфтета за вечеря
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Кюфтетата са познати по целия свят в различни варианти и названия. И навсякъде са много обичани. В България също са много популярни, а ги обичат и домакините, защото се приготвят лесно и бързо.

препоръчано

Кюфтета в сос пък е традиционно ястие от българската, шведската, италианската и други кухни по света, приготвено от кюфтета, подправки и зеленчуци с различни видове сосове (доматен, фрикасе, пикантен и др.) Днес за вечеря обаче ви предлагаме да си хапнете само месце, гарнирано със салатка и сосове, а вариантите на яхнии с кюфтета, ще оставим за обяда през уикенда. Добър апетит!

Вижте нашите предложения тук

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 77
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК