Бърз влак прегази човек, легнал на релсите край Велико Търново

Инциденти

Бърз влак прегази човек, легнал на релсите край Велико Търново

20017
на 16.07.2024
Бърз влак прегази човек, легнал на релсите край Велико Търново
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Бърз влак прегази човек, легнал на релсите край Велико Търново, предаде "Фокус". За инцидента потвърдиха от Областна дирекция на МВР. 

препоръчано

Произшествието е станало около 20:30 часа снощи в тунел между гарите Дебелец и Велико Търново. Композицията е пътувала по направление Пловдив - Русе. Мъжът е загинал на място. По първоначална информация той е на 39 години от Велико Търново. Двамата машинисти са тествани за употреба на алкохол и наркотични вещества, пробите са отрицателни. На местопроизшествието е извършен оглед.

По случая се води досъдебно производство.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците
ПИК TV x
КУЛТОВА ИСТОРИЯ! Борисов разказа какво му се е случило за първи път, докато чака в задръстването в София (ВИДЕО) КУЛТОВА ИСТОРИЯ! Борисов разказа какво му се е случило за първи път, докато чака в задръстването в София (ВИДЕО)
ново
Днес: 46
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК