Бюстът на Емануела изскочи в "Клуб 33" (СНИМКИ)

ФОТОГАЛЕРИЯ

Бюстът на Емануела изскочи в "Клуб 33" (СНИМКИ)

104122
на 12.08.2016
Бюстът на Емануела изскочи в Клуб 33 (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Разногледи направи мъжете в "Клуб 33" снощи фолк дивата Емануела. Откакто наля нова доза силикон в бюста си, и без друго кратките й потничета са й омаляли още повече и с голям зор побират пищната й пазва. Типично в свой стил изпълнителката провокира мачовците и ги подложи на тест дали на публично място умеят да владеят хормоните си, като се качи на сцената директно по сутиен. 

препоръчано

Добре, че чашките на дамския аксесоар не бяха дантелени, а банелени, в противен случай имаше опасност да причини известни неудобства на силния пол.

Иначе неустоимата звезда на "Пайнер", която по душа си е купонджийка, осигури на гостите на хитовия "33" една незабравима нощ, още повече, че самият клуб е гарант за супер парти.

Почитателите на нощния живот бушуваха до зори с хитовете на Емануела, снимаха се с нея на воля.

На сутринта гостите писаха 6+ и на звездата, и на "33", чийто персонал както всяка вечер се погрижи за доброто им обслужване и подсигури елитен алкохол за весели наздравици.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Проф. Рачев с голяма новина за времето, която мнозина очакват да чуят (ВИДЕО) САМО В ПИК TV! Проф. Рачев с голяма новина за времето, която мнозина очакват да чуят (ВИДЕО)
ново
Днес: 29
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК