ВАДЯТ СИ КИРЛИВИТЕ РИЗИ! Депутатка от разпадналата се "Величие": Полк. Марков първо праща писма да не пускат в НС Симон Милков, а после отива в студиото му (ВИДЕО)

Акценти

ВАДЯТ СИ КИРЛИВИТЕ РИЗИ! Депутатка от разпадналата се "Величие": Полк. Марков първо праща писма да не пускат в НС Симон Милков, а после отива в студиото му (ВИДЕО)

323180
на 05.07.2024
ВАДЯТ СИ КИРЛИВИТЕ РИЗИ! Депутатка от разпадналата се Величие: Полк. Марков първо праща писма да не пускат в НС Симон Милков, а после отива в студиото му (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Депутатите от "Величие", които напуснаха парламентарната група на партията, дадоха брифинг в Народното събрание, на който изтъкнаха мотивите за своето решение.

препоръчано

Изгубихме доверие към ръководството, обяви Красимира Катинчарова и добави, че не са верни твърденията, че на народните представители от "Величие" са им предлагани празни чекове.

"Всичко започна със закъснението за клетвата на Николай Марков. После с гласуването за временната комисия за правилника, което се случи под давление на ръководството. Ние бяхме депутати на 2 дни работа", обясни тя.
По думите й имаше разминавания между думи и дела.

"Последваха изненадващото искане на извинение от тази трибунка, а след това и позицията за програмно правителство при президента, за която научихме от медиите", каза още Катинчарова.

И изтъкна още няколко мотива: "Напускаме, защото повече така не може да се работи. Липсват действия да заявим присъствие по основни проблеми, постовете на Марков във Фейсбук, в които се разграничава от "Величие", брилянтният му ход с извикването на Главчев по темата за позицията на България за Срещата на върха на НАТО. Той не беше на това изслушване. Участието му при Симон Милков, за който самият полк. Марков писа писмо до председателя на Народното събрание да не може да влиза в парламента заради поведението и обидите му."

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 юли - Близнаците да очакват повишение на заплатата, успехът няма да изостави Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 юли - Близнаците да очакват повишение на заплатата, успехът няма да изостави Скорпионите
ПИК TV x
Журналистът Илхан Андай гръмовно пред ПИК TV: Компанията, която прави ремонта в централата на ДПС, си тръгна след щурма! Чакъров има лъскав офис, а Доган ще стои без кабинет, докато не намерят пари, за да платят на строителите (ВИДЕО) Журналистът Илхан Андай гръмовно пред ПИК TV: Компанията, която прави ремонта в централата на ДПС, си тръгна след щурма! Чакъров има лъскав офис, а Доган ще стои без кабинет, докато не намерят пари, за да платят на строителите (ВИДЕО)
ново
Днес: 107
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК