ВАЖЕН ДЕН: Земеделците на среща с финансовия министър

Политика

ВАЖЕН ДЕН: Земеделците на среща с финансовия министър

10244
преди 5 часа
ВАЖЕН ДЕН: Земеделците на среща с финансовия министър
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Земеделският и зърнопроизводителен бранш се срещат днес във финансовото ведомство с ресорния министър Людмила Петкова.

препоръчано

На срещата трябва да бъдат обсъдени точни параметри и график за отпускане на останалите 125 млн. лв. от украинската помощ. 

Помощта се отпуска в подкрепа на ликвидността на земеделски стопани за преодоляване на негативното икономическо въздействие след специалната военна операция на Русия срещу Украйна.

След среща в Земеделското министерство в понеделник, в сряда Държавен фонд "Земеделие" обяви, че първите 200 от общо 325 млн. лева, ще бъдат отпуснати към земеделския бранш. 

Земеделците заявиха, че настояват да получат всички плащания, които бяха договорени в началото на годината и обявиха стачна готовност.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 10 октомври - непредвидени разходи вгорчават деня на Телците, Лъвовете да се пазят от досадни грешки САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 10 октомври - непредвидени разходи вгорчават деня на Телците, Лъвовете да се пазят от досадни грешки
ПИК TV x
ЕКШЪН В ПИК TV! Остава ли Джейхан Ибрямов в ареста - светналият с подкуп аркадаш на Доган отново застава пред съда, съпругата му Биршен цъфна с бели рози (СНИМКИ/ВИДЕО) ЕКШЪН В ПИК TV! Остава ли Джейхан Ибрямов в ареста - светналият с подкуп аркадаш на Доган отново застава пред съда, съпругата му Биршен цъфна с бели рози (СНИМКИ/ВИДЕО)
ново
Днес: 64
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК