ВАЖЕН ДЕН: Кожарева трябва да представи състава на служебния кабинет

ЧАС ПИК

ВАЖЕН ДЕН: Кожарева трябва да представи състава на служебния кабинет

41528
на 19.08.2024
ВАЖЕН ДЕН: Кожарева трябва да представи състава на служебния кабинет

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Обратното броене за реденето на новия служебен кабинет приключи и определената за премиер Горица Грънчарова-Кожарева трябва да представи пред президента състава на новия Министерски съвет. Преди 10 дни Румен Радев ѝ даде срок да бъде готова до 19 август, за да може предсрочните парламентарни избори да се проведат на 20 октомври.

препоръчано

Това, което е категорично ясно досега, е, че трима от сегашните служебни министри остават и в следващия кабинет. Това са вицепремиерът и служебен министър на финансите Людмила Петкова, земеделският министър Георги Тахов както и икономическият - Петко Николов.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
Доц. Стойчев с ТОП АНАЛИЗ пред ПИК TV: Иде вяла и скучна кампания. Компромати и скандали ще има само при... (ВИДЕО) Доц. Стойчев с ТОП АНАЛИЗ пред ПИК TV: Иде вяла и скучна кампания. Компромати и скандали ще има само при... (ВИДЕО)
ново
Днес: 97
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК