ВАЖНО: ГКПП "Ивайловград“ не работи заради срив в системата

Региони

ВАЖНО: ГКПП "Ивайловград“ не работи заради срив в системата

18218
на 23.11.2019
ВАЖНО: ГКПП Ивайловград“ не работи заради срив в системата
Автор:   ПИК

От 12:30 часа днес през ГКПП "Ивайловград - Кипринус“ временно е преустановено пропускането на МПС и в двете посоки поради технически проблем в системата на гръцките власти, съобщиха от "Гранична полиция“.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

Поради лоши метеорологични условия ферибота на ГКПП "Сомовит-Никопол“ не работи.

На границата с Република Турция на ГКПП "Капитан Андреево“ и ГКПП "Лесово“ трафикът е силно интензивен на изход за товарни автомобили.

На границата с Република Гърция на ГКПП "Кулата“ трафикът е интензивен на вход за товарни автомобили. Поради извършване на ремонтни работи на ГКПП "Кулата“ е възможно да има промени в организацията на движението на товарните автомобили през пункта. Трасетата ще се ремонтират поетапно, без да се спира преминаването на превозни средства.

На българо-сръбската и на границата със Северна Македония трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

На 24 ноември 2019 г. за времето от 9 до 13 ч на ГКПП "Кардам - Негру вода“ ще бъде спряно електрозахранването и преустановено извършването на гранични проверки поради извършване на ремонтни дейности. Препоръчва се използване на алтернативни маршрути.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 152
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК