Вход
София
Времето в София 19 o C

ВАЖНО! Ето къде чешмите в София пресъхват на 14 юни

ВАЖНО! Ето къде чешмите в София пресъхват на 14 юни

на 13.06.2018
4926
0
ВАЖНО! Ето къде чешмите в София пресъхват на 14 юни
Автор: ПИК
13.06.2018
0
4926

"Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 14 юни, съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Части на София остават без вода в понеделник

Части на София остават без вода в понеделник

На 15 януари 2018 г. (понеделник), във връзка с подмяна...

на 14.01.2018

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Юри Венелин“, кв. „Център“ Средец се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в: ул. „Юрий Венелин“ от бул. „Васил Левски“ до ул. „Цар Шишман“; ул. „Цар Шишман“ от ул. „Иван Вазов“ до ул. „Ген. Гурко“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Цар Шишман“ на ъгъла с ул. „Юрий Венелин“.

Във връзка с подмяна на спирателен кран срещу бл. 6, кв. „Овча купел“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Букет“ между ул. „Народен герой“ и бул. „Никола Петков“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Букет“ на ъгъла с ул. 693.

Във връзка с монтаж на водомер в с. Лозен се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в карето между: ул. „Кайгана“, ул. „Св. Св. Кирил и Методий“, ул. „Еделвайс“, ул. „Бузлуджа“ и ул. „Съединение“; ул. „Съединение“, ул. „Дъб“, ул. „Къси дол“ и ул. „Акация“; ул. „Преслав“, ул. „Съединение“, ул. „Варовита“ и ул. „Крушите“; ул. „Съединение“, ул. „Васил Левски“, ул. „Могила“ и ул. „Теменуга“; ул. „Съединение“ от ул. „Лозен“ № 97 до АМ „Тракия“ и м. Чикерица. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ на кръстовището с ул. „Простор“.

Във връзка с ремонтни работи в ул. „Лунна папрат“, м. „Гърдова глава“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в карето между: ул. „Лунна папрат“ от ул. „Прохлада“ до ул. „Еровете“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Лунна папрат“ на кръстовището с ул. „Прохлада“.

Във връзка с подмяна на пожарен хидрант и спирателен кран в ул. „Йорданка Филаретова“, кв. „Център“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в карето между: ул. „Владайска“ от бул. „Ген. Михаил Д. Скобелев“ до ул. „Георги Данчов Зографина“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Йорданка Филаретова“ на ъгъла с ул. „Владайска“.

Ето кои части на София остават без вода

Ето кои части на София остават без вода

„Софийска вода” временно ще прекъсне...

на 23.01.2018

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение в ул. „Никола Бонев“, гр. Бухово се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в карето между: ул. "Васил Левски" от ул. „Сан Стефано" до бул. "Никола Бонев". При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Васил Левски“ срещу бл. 17.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение в ул. „Кокиче“, с. Яна се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в карето между: ул. "Димитър Стоичков" от ул. "Хубава Яна" до ул. "1-ви май"; ул. "Кокиче" и ул. "Старата чешма". При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Димитър Стоичков“ на ъгъла на ул. „1-ви май“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването. Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121

Сподели:
свързани новини
Ето кои части от София остават без вода Ето кои части от София остават без вода
дреси в кварталите "Изток", "Сухата река", "Лозенец",...
на 21.02.2018
Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кой е най-одобряваният от вас партиен лидер?
архив

Висша форма на умора - нямаш сили да отидеш да си купиш бира.

няма нови новини
Днес: 359
hot
най-четени новини в момента
сега
1799
четат ПИК
сега
четат тази новина
ПЪРВО В ПИК TV! КФН с горещи подробности за фалита на "Олимпик" (ОБНОВЕНА)
x
ЕВРИКА! Направиха сладолед, който не се топи
x