ВАЖНО: Ето още колко време магистрала "Струма" ще остане затворена

Региони

ВАЖНО: Ето още колко време магистрала "Струма" ще остане затворена

29728
на 15.08.2019
ВАЖНО: Ето още колко време магистрала Струма ще остане затворена
Автор:   ПИК

Най-малко две седмици ще остане затворена магистрала "Струма". Така трафикът за Гърция ще се осъществява по обходния маршрут през Е-79, докато не се извърши ремонт на съоръжението.

препоръчано

"Платното в посока София ще остане затворено минимум две-три седмици. За другото платно ще отнеме повече време", каза пред Нова телевизия инж. Иван Досев от АПИ.

"Ако не се ползва мостът не може да падне", успокоиха от АПИ. Оттам уточниха, че без проект няма как да започнат каквито и да е ремонтни дейности.

Пътната агенция вече внесе в прокуратурата сигнал срещу собственика на предприятието за вторични суровини "Феникс Ресурс" в Дупница.

От екоинспекцията в Перник заявиха, че може да се стигне до отнемане на лиценза, а от АПИ ще предявят финансов иск за нанесените щети на съоръжението.

Сподели:
Бомба x
Осем сигнала, че партньорът ви смачква самочувствието Осем сигнала, че партньорът ви смачква самочувствието
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: ДПС с първи коментар за изборните резултати: Програмният кабинет трябва да надмогне нашето партийно политическо его (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV: ДПС с първи коментар за изборните резултати: Програмният кабинет трябва да надмогне нашето партийно политическо его (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 95
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това