ВАЖНО! Кардиолози преглеждат безплатно в Пловдив

Региони

ВАЖНО! Кардиолози преглеждат безплатно в Пловдив

5951
на 28.09.2017
ВАЖНО! Кардиолози преглеждат безплатно в Пловдив
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Безплатни консултации с кардиолози ще се проведат в Клиниката по кардиология на УМБАЛ „Св. Георги“ в Пловдив по повод Световния ден на сърцето – 29 септември. Това съобщи за Фокус говорителят на лечебното заведение. Консултациите ще се провеждат от 10.00 часа в приемен кабинет №11 на първия етаж на Хирургичния блок на бул. „Пещерско шосе“ в града.

препоръчано

По традиция всяка година на 29 септември Световната кардиологична асоциация чества Световния ден на сърцето. Неговата цел е да информира хората за опасността от сърдечни заболявания, за високата смъртност, до която те водят, и за начините за превенция.

В България Световният ден на сърцето официално се организира от Дружество на кардиолозите в сътрудничество с Българския червен кръст.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Боровец: Аз съм зависим само от Господ (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Боровец: Аз съм зависим само от Господ (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 101
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК