ВАЖНО: Кресненското дефиле под атака от падащи камъни

Региони

ВАЖНО: Кресненското дефиле под атака от падащи камъни

6125
на 07.10.2019
ВАЖНО: Кресненското дефиле под атака от падащи камъни
Автор:   ПИК

Ето каква сума достигна Jackpot Cards, най-високият джакпот на efbet.com (18+)

Повишена е опасността от падащи камъни в Кресненското дефиле и в района на проходите Предел и Папаз Чаир. През деня обстановката по пътищата в Благоевградска област е била спокойна, съобщиха от Областно пътно управление – Благоевград. Към тмомента трафикът е по-натоварен по главен път Е-79 в платното в посока София.

препоръчано

По автомагистрала „Струма“ и второкласен път 19 Симитли – Гоце Делчев преминаването се осъществява с нормални темпове за делничен ден. Няма регистрирани тежки катастрофи до този час. В областта няма въведение ограничения, не се извършват и ремонтни дейности по пътната мрежа.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 4 март - емоцията пречи на Овните, всичко започнато носи успех на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 4 март - емоцията пречи на Овните, всичко започнато носи успех на Скорпионите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Въпреки напъните на сглобката да изчегърта празника - не се гаси туй, що не гасне: На 3 март Русия ни освободи от турско робство! (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Въпреки напъните на сглобката да изчегърта празника - не се гаси туй, що не гасне: На 3 март Русия ни освободи от турско робство! (ВИДЕО)
ново
Днес: 94
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК