ВАЖНО: Мегатовар затваря улици в Пловдив, ето кога

Региони

ВАЖНО: Мегатовар затваря улици в Пловдив, ето кога

9831
на 18.08.2019
ВАЖНО: Мегатовар затваря улици в Пловдив, ето кога
Автор:   ПИК

След 6:00 часа на 20 август (вторник) два камиона с извънгабаритен товар ще потеглят от северната индустриална зона в Пловдив към Русе.

препоръчано

В тази връзка се очаква да бъде затруднено движението на автомобили по маршрута: булевард "Васил Априлов“ – улица "Георги Бенев“ – улица "Полет“ – Брезовско шосе – село Войводиново – път ІІ-56 (Пловдив – Стара Загора) – пътен възел "Скобелева майка“ – път І-8 (Пловдив – Хасково).

От страна на областната дирекция на МВР е създадена необходимата организация превозът да се съпровожда от екипи на сектор “Пътна полиция".

Напомняме на водачите на моторни превозни средства да бъдат с повишено внимание в посочените пътни участъци и да изпълняват указанията на полицейските служители, за да се избегнат евентуални пътнотранспортни произшествия, призоваха още от полицията под тепетата.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Обещания за лесна печалба подмамват Везните, Козирозите жънат успехи САМО В ПИК! ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Обещания за лесна печалба подмамват Везните, Козирозите жънат успехи
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Христо Иванов разкри дали ще има инзънредно заседание на парламента (ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV: Христо Иванов разкри дали ще има инзънредно заседание на парламента (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 157
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това