ВАЖНО: Променят движението в центъра на София заради визитата на Великия магистър на Малтийския орден

Животът днес

ВАЖНО: Променят движението в центъра на София заради визитата на Великия магистър на Малтийския орден

11175
на 10.12.2019
ВАЖНО: Променят движението в центъра на София заради визитата на Великия магистър на Малтийския орден
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Забраняват се престоят и паркирането на пътни превозни средства от 18.00 часа на 11 декември до отпътуване на делегацията на 13 декември на паркинга на София хотел Балкан във връзка с посещението на Великия магистър на Суверенния Военен хоспиталиерен орден на Св. Йоан от Йерусалим, Родос и Малта, съобщават от Столична община.

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

От 7.30 часа до приключване на мероприятията на 12 декември на северозападната дъга на пл. „Св. Александър Невски“ между ул. „Оборище“ и ул. 11-ти август“ , зад черквата „Света София“.

На ул. „Оборище“ между пл. „Св. Александър Невски“ и ул. „Георги Сава Раковски“.

От 7.00 до 9.00 часа на 13 декември на ул. „11-ти август“ №6 в частта при Апостолическата нунциатура- 7 паркоместа.

От 12.00 до 17.00 часа на 13 декември на бул. „Стефан Стамболов“ в близост до сградата на Главно мюфтийство - 10 паркоместа.

От 9.00 часа до 10.30 часа на 12 декември при необходимост и по преценка на отдел „Пътна полиция“ при СДВР ще се забраняват влизането на пътни превозни средства по ул. „Оборище“ между ул. „Г.С Раковски“ и пл. „Св. Александър Невски“.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов се ядоса на ППДБ: Не реагират срещу министрите на Радев, а реагират срещу човека, който го взех от тях - Дани Митов ПЪРВО В ПИК TV! Борисов се ядоса на ППДБ: Не реагират срещу министрите на Радев, а реагират срещу човека, който го взех от тях - Дани Митов
ново
Днес: 53
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК