Ваксинират 80% от спортистите преди Игрите в Токио

Азия

Ваксинират 80% от спортистите преди Игрите в Токио

1988
на 10.06.2021
Ваксинират 80% от спортистите преди Игрите в Токио
Автор:   ПИК

понският премиер Йошихиде Суга посочи кое е условието, при което олимпийските игри в Токио няма да се проведат, пише “Монитор“.
 
"Би било естествено да откажем да бъдем домакини на олимпиадата, ако не можем да осигурим защитата на живота и здравето на хората", каза Суга по време на дебат между японските парламентарни партии. 
 
"Организаторите са намалили наполовина броя на хората, които ще участват в Игрите. 80% от спортистите пък ще бъдат ваксинирани, а представителите на чуждестранните медии ще бъдат щателно тествани", добави Суга. 
 
Летните Олимпийски игри в Токио трябва да започнат на 23 юли.

препоръчано
Сподели:
Бомба x
Конгресмени от САЩ за НЛО: Става нещо, с което не можем да се справим Конгресмени от САЩ за НЛО: Става нещо, с което не можем да се справим
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Целта на проверката на прокурорите съм аз. Съчиняват нещо за случай от 2009 г. и търсят кошаревски свидетели. Трябва ли всички като Стъки да си търсим правата? (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Целта на проверката на прокурорите съм аз. Съчиняват нещо за случай от 2009 г. и търсят кошаревски свидетели. Трябва ли всички като Стъки да си търсим правата? (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 175
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това