Валенсия удари 5 шамара на Селта във Виго

Световен футбол

Валенсия удари 5 шамара на Селта във Виго

2551
на 07.11.2015
Валенсия удари 5 шамара на Селта във Виго

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Отборът на Валенсия съсипа като резултат с 5:1 Селта в най-интересната съботна среща от 11-ия кръг на Ла Лига, играна на "Балаидос". Въпреки сериозното игрово превъзходство на тима на Едуардо Берицо в първия час от мача гостите вкараха своите положения и записаха забележителна победа. Пако Алкасер (13 и 46), Даниел Парехо (45 и 64) и Шкодран Мустафи (77) зарадваха феновете на "лос че", които изпиха горчива чаша през седмицата след загуба от Гент в Шампионската лига. Попадението на Аугусто Фернандес (24) се оказа единствено почетно. "Небесносините" изпълниха цели 15 корнера, атакуваха по познатия начин, но получиха тежки удари на контраатака, пише Sportal.bg.

препоръчано

Срещата във Виго започна динамично и с напрежение пред двете врати. Жоао Кансело не намери съотборник с центрирането си в петата минута, а в 11-ата Хауме Доменек измъкна топката пред краката на Яго Аспас. В 13-ата Даниел Парехо потърси Пако Алкасер в наказателното поле, а "деветката" на "прилепите" отбеляза с удар от 12 метра със съперник до себе си - 0:1.

"Небесносините" налетяха яростно към вратата на валенсианци и до средата на полувремето имаха седем корнера в своята графа. В 14-ата гол на Пабло Ернандес правилно не беше зачетен заради засада. В 24-ата завърналият се след наказание Аугусто Фернандес изравни с глава, оставен сам на пет метра от голлинията - 1:1. Даниел Вас асистира също с глава след неразбирателство в отбраната на гостите от "Местайя".

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 37
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК