Валерия осиновява дете след раздялата с ергена Евгени

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Валерия осиновява дете след раздялата с ергена Евгени

33354
преди 4 часа
Валерия осиновява дете след раздялата с ергена Евгени
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

"Не искам да ми навлизат в личното пространство. Не влязох в "Ергенът", за да търся любов".

препоръчано

Това заяви в подкаст победителката в романтичното риалити Валерия по повод непрестанните слухове, че с ергена Евгени са разделени. Брюнетката не дава категоричен отговор дали в отношенията им е настъпил крах, но дава вид на силна, сама и независима жена.

Валерия и Евгени отдавна не са засичани заедно в публичното пространство, като не е ясно дали се крият или наистина вече не са заедно. Ергенката прави и изненадващото признание, че обмисля да осинови дете.

"Преди ходех по социални домове, но спрях да го правя, защото се натоварвам. Там има деца, на които искам да помогна, но не мога да го направя, както се случва с животните", обясни Валерия, цитирана от "България днес".

"За мен любов са животните. Те не се интересуват кой си и колко имаш. Хората се настроиха негативно срещу мен, защото имам позиция. Докато на хората има кой да се обедини и да им помогне, то при животните това е по-трудно", добави Валерия. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за втория ден на октомври: Секс за жените Рак, за Рибите, а и за Телеца, който печели от търговия САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за втория ден на октомври: Секс за жените Рак, за Рибите, а и за Телеца, който печели от търговия
ПИК TV x
Доц. Борислав Цеков разкри пред ПИК TV кой трябва да води хорото след изборите и начерта мрачен сценарий: Ако пак няма редовното правителство, тогава... (ВИДЕО) Доц. Борислав Цеков разкри пред ПИК TV кой трябва "да води хорото" след изборите и начерта мрачен сценарий: Ако пак няма редовното правителство, тогава... (ВИДЕО)
ново
Днес: 68
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК