Вход
София
Времето в София 29 o C

Валери, не се извинявай на православния олигарх Кирил! Ти не си храненик на Кремъл, ти служиш на българския народ

Валери, не се извинявай на православния олигарх Кирил! Ти не си храненик на Кремъл, ти служиш на българския народ

на 07.03.2018
85934
98
Валери, не се извинявай на православния олигарх Кирил! Ти не си храненик на Кремъл, ти служиш на българския народ
07.03.2018
98
85934

Валери Симеонов трябвало да се извини, че е нарекъл руския патриарх "второразредно съветско ченге". Така смята коалиционният му партньор Волен Сидеров.

Вярно ли трябва да се извини?

И за какво, излъгал ли е? Нима Кирил не е бил агент на КГБ? Нима не тъне в лукс, не се вози с частен самолет, не притежава феодални имения, на които и Тръмп ще завиди, не е уличаван в контрабанда на цигари, не му викат "православен олигарх", не е яхнал вярата в полза на собствената си алчност?

И всичко това щеше да си е негова работа и грижа за руските ни братя, само че "светиня му" си позволи да тропа по масата на българския президент и да търси сметка за политически изказвания и тези.

Представете си Неофит да иде в Кремъл при Путин и да му се развика: "Ти защо твърдиш, че Кирил и Методий са византийци?"

Каква би била реакцията на руския протокол и руското правителство?

Спорът за Трети март е едно на ръка. Съвсем отделна тема е дали духовно лице има право да се превъплъщава в комисарски роли или да го играе генерал-губернатор.

Срещу това въстава Валери Симеонов - като български вицепремиер, не като храненик на кремълското задкулисие.

А сега трябвало да се извини, да целува ръка, да се самобичува, прости ни, батюшка...

Симеонов има ангажимент към българския народ, не към руския. 

Време беше някой официално да постави на мястото му църковния плутократ Кирил.

Сподели:
Напиши коментар »
(98)
1
Много точна статия, естествено, че не трябва да се извинява
2
НЕ ХАРЕСВАМ СИМЕОНОВ, НО СЕГА МИ ПОРАСНА В ОЧИТЕ. КАТО ИСТИНСКИ БЪЛГАРИН, НЕ КАТО ПОДЛОГАТА НА ПУТИН - ВОЛЕН СИДЕРОВ.
3
След като Радев и Борисов мълчат пред унижението, добре че поне Валерко скочи, да му се ненадяваш....
4
волен - агент на кремъл и хотел берлин. толкоз
5
Един политик поне да го постави на мястото му тоя сатана в расо.
6
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
7
Точно. Волери Симеонов има моето уважение и подкрепа
8
да не тропа по масата,Радев с тяхна подкрепа стана президент.Се едно,баща да се скара на непослушния си син.
9
Достойна позиция на българския вицепремиер, за разлика от спотаяването на президента, който бе подложен на нечувано унижение от самозабравилия се Кирил.
10
Тоя руски имам повече в България няма да стъпи.
11
русия е права
12
Браво на Симеонов! Истински българин, който единствен каза истината за сатаната – православен олигарх. Православния олигарх – руския патриарх типично в ченгеджийски стил пусна хибридна новина. Една полуистина – че сме им дали писменост, но не каза, че сме им дали и религия. И една неистина – че в исторически план те са ни върнали жеста като са обявили война на Османската империя за да ни освободят, като провославни славяни. Абсолютна лъжа. Защо не са ни освободили по-рано, а не след 500 години робство. Истината е, че Русия е искала излаз на топлите морета, и без тайните договорки с великите сили 1 година преди руско-турската война никога не ще е дръзнела да нападне Османската империя. Четете другари историята, но не като дявола – евнагелето.
13
Аз съм доволен от протеста, намерих си една дузина ченета все долни, но и това е нещо. Едно ще си оставя на мене, а другите ще ги върна на другарите с пенсионери, но срещу половин цена, да са викали и зяпали по малко. Излъгаха ни, че Импексовата курабия щяла да лапа с нас суджука на Бойко, но ни се размина. Само да не му лапаме маркуча, че лошо. Много стисната тая Импексова курабия бе, открадна и източи три Импекса, а на нас само с по едно кюфте и един студен шербет, как да викаме на площада. Иначе София станала Рай бе, ей такъв кмет ни трябва като Фандъкова, и наше село да живне, че още сме като по бай Тодорово време с нашия крадлив червен кмет. Защо бяхме в София ли, де да знам, да изядем по едно кюфте, и да пием по един шербет лично от Шербета, затова.
14
Пълна подкрепа за Симеонов
15
КАТО ТОЛКОВА МНОГО СЕ Е ЗАГРИЖЕЛ ЗА КАГЕБЕЕЦА "ПАТРИАРХ " МИЛИАРДЕР - ДА НИ СЕ ИЗВЕНИ ОТ НЕГОВО ИМЕ ЗА НАГЛОСТА И ОБИДАТА ,КОЯТО ТОВА ЧЕНГЕ НАНЕСЕ НА ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД . АМА ГО ШУБЕ ДА НЕ МУ СЕКНАТ МАГИЗИТЕ ,КОИТО МУ ДАРЯВАТ ОТ КРЕМЪЛ ЗА ДА НИ ПРОКАРВА ПУТИНОВАТА ПОЛИТИКА. ХАЙДЕ БАСТА !! ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ, КАЗА ЕДНА ИСТИНА И НЯКОЙ ОТ НАС СИ Я ЗНАЕХМЕ, А ДРУГИ СИ ЗАПУШВАХА УШИТЕ ВЕЧЕ КОЛКО ГОДИНИ / ТОВА Е БОЛЕН СИДЕРОВ И СИЕ/
16
Как не го е срам автора. Аман от безбожници!
17
Отдавна знаем, че БКП и Русия са прави дори когато грешат и най-вече когато лъжат, но не съм предполагал, че ще го чуя от горещите устни лизали подметките на един полковник от КГБ и неговия доносник от КГБ назначен за "православен" патриарх. Сядай в жигулката и заминавай да живееш в страната която е винаги права рублофиле русороб. Спри да предаваш род и родина за 30 копейки и без това вече са без всякаква стойност.
18
Браво на Валери! Радвам се,че един българин каза на глас това,което другите премълчаваха каквото и да кажеше президента, патриарха пак щеше да намери нещо,което да хума.А и той , затова е дошъл,за да натрие носа на българите.Браво на Валери с който цяла България трябва да се гордее !
19
СЛЕД ДНИШНИЯ ГЕРОИЗЪМ НА В.СИМЕОНОВ,СПОКОЙНО МОЖЕТЕ ДА ГО ИЗПРАТИТЕ НА ПРЕГОВОРИ ЗА ГАЗ,ХЪБ...ХЪХЪХЪ...АКО НЯКОЙ СВАЛИ БОРИСОВ,ВАЛЕРИ ЩЕ Е....
20
Руският поп, както и Путин са милиционери, но сега са приели други превъплъщения. Единият станал поп, а другият президент на една примитивна, изостанала, бандитска, разбойническа и изключително изостанала азиатска държава. Това е държава с население, което има ниска култура, никакво образование и здравеопазване, с мизерни доходи и ужасяваща корупция. Имат един не цивилизован похват да се надвикват един друг като луди, готови на бой , ако някой не им приеме руското мнение. Някакъв си водещ на едно политическо предаване по една от централните им телевизии се нахвърли да бие украинец, който не зачиташе руското мнение. Този дивак водещият вместо да бъде незабавно уволнен се яви на другият ден да си води политическото предаване заедно с колежката си, която тя пък от своя страна се ожали, че не била мъж, за да набие и тя непокорният украинец. Това са културните и образовани руснаци.
21
Дебелобузесто бургаско обратниче, личи си от нервността ти ,че скоро не са те саидисвали! Недей така, ще си похабиш нервите!
22
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
23
Piichka vi maina,kato triete,znachi dobre e kazano!!!!
24
Май наистина по-добре беше да дойде смият Путин. Той щеше да се държи на ниво и посещението му наистина щеше да е на добра воля и високо ниво. Сам Борисов щеше да го приеме и всичко щеше да е ОК! Путин може да е всякакъв, но никога не би си позволил да тропа по масата в една чужда държава.
25
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
26
И от мен PI4KA VI MAY4INA дето триете коментарите.
27
Топ журналиста ръководителя на този жълт сайт накрая излезе на светло Като Матросов застана с гърдите си да брани правителството Явно джурналята в тази територия наречена България сте големи олигофрени Не разбираш ли .че това не е твоя работа -да даваш оценки-Вие трябва да осведомявате читателите без да насаждате в тях вашите мнения
28
Ей дебил Така ли не разбрахте вие гербаджйите ,че ПУтин въобще и не смята повече да вижда вашия велик ВОЖД..;-) След всички ваши глупости и писаници вече ще сте наистна преместени в графата -неблагонадежни,,, Не че вас ви интересува де-вие сте ЕВРОАТЛАНТИЦИ.. Само че и в САЩ никой не ви зачита-освен като пушечно месо-като първите които ще са на пангара
29
Този драскач е пълен простак!
30
САМО БОГ МОЖЕ ДА ОТСЬДИ КОИ Е КРИВ И КОИ Е ПРАВ
31
Обидинените Идиоти и по специално Идиота Валери се наср@ха пак. Какъв си ти бе пиандур че да дрънкаш срещу патриарх? И е истина че братския руски народ, заслужава най голяма почит за освобождението на България, а не като някакви мишки с половин уста да ги споменаваме. Истината е че те се биха за нас и без тях нямаше да ни има като държава.Вън алкохолика патреотВалери и останалата сган, която се гушна с крадците от ГРОБ, само заради келепира.
32
грешен код за сигурност когато на пика не му изнася
33
Прав е Симеонов! Червената Йотова му се хвърли в скута, Курнела го брани по сайтовете,анльотчика мъчи като комунист на разпит! Позор!
34
Сидеров,ТИ българин ли си или подлога на Русия? Защо трябва Валери Симеонов да се извинява ,след като каза истината.За истината трябва да се извини този който е ограбил държавата и народа си за да бъде този ,който не трябва да е на този висок пост.Ако се страхуваш ,че няма да ти изпратят рублички,извини се ти.Същото се отнася и за Краднелия Импексова.А вицепрезидента дали е целувала ръка по този начин на нашия Патриарх? Много ме е срам от тези споменати по-горе люде,защото това показва,че са хора без достойнство и е срамно да се наричат българи.
35
Кой е Валери Симеонов,Неграмотен и невъзпитан човек,който редовно прави гафове !Трябва да се извини,защото броя на жертвите на руските воини на връх Шипка е Плевен и воините от други държави -поляци ,финландци и др е несравним,това е руско турско война!Неграмотници и безотговорни и злобни!Когато говори от името на българския народ и отправя обвинения,този невъзпитан вицепремиер трябва да внимава и сега да поеме отговорност и се извини!Хайде стига сте скачали срещу Русия,срамота!Какво ви даде бе народе американеца,а !
36
Единствения който трябва да се извини на БЪЛГАРСКИЯ НАРОД е лицето лъжепатриот ВОЛЕН СИДЕРОВ......Той е срам за нацията и защитава руските имперкси болшевишки интереси...Не харесвам Валери Симеонов..НО той е прав..все някой трябваше да каже истината за ЧЕНГЕТО КОМУНИСТ ОТ КГБ Агент Киро
37
добе че Симеонов ни изми очите на всички , че от метани и навеждане се налапахме с прах
38
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
39
ИМА ЛИ БСП,ЩЕ ИМА ПРЕСТЪПНОСТ,НЯМА БСП НЯМА ПРЕСТЪПНОСТ.
40
В.Симеонов - ПРЕЗИДЕНТ !.....Сидеров да си открива кампанийте на Атака в Раша ! Сидеров ще се окаже най- големият ПЕДЕР--т на прехода !
41
Не се извинявай черкезино (Симеонов)всички дебели сме с теб ! Гледам редовно гейско порно, по твойта кабеларка,да си жив и здрав!
42
Руският поп използва религията като средство за влияние и власт Води живот напълно в разрез с духовността , смирението и християнските църковни норми .Волен да си затваря устата , защото ако Валери и Каракачанов не бяха го приютили ,сега щеше да гледа парламента само по телевизията . А ако не му изнася , поне открито да сяда в редиците на БСП ,
43
им харесва прост@шко поведение, не ме учудв@ --- но аз искам в прасвителството да работят дипломати и министри. които притежават поне малко възпитание, а не да се държат като хамали ! поне един минимум на познания по дипломация трябва да се изисква от всеки тях!!! кръчмата е на друго място - не по министерствата и НС!
44
До тук като чета ДЕБИЛИТЕ са около 90 % А това дали Обединения идиот ще се извини или не той и автора на статията за истинските българи а не за тези 90 % ще си останат ДРИС----ЦИ !!!
45
Изказването на В.Симеонов за руския Патриарх Кирил е повече от просташко.....Извинението е наложително.
46
Волене,напускай коалицията. И без това скоро ще има избори... Правителството си отива... Хвани последният влак....
47
Да, Кирил е бил агент на КГБ. Да, Неофит е бил агент на ДС. Да, дядото на Heдялкo е бил комунист, баща му също. Самият той не е бил комунист само за то , че до 1989 г. не е бил навършил 18 годишна възраст. Но той дълбоко в себе си е комунист. Виждате за кои плаче, нали. За тия които си останаха комунисти и се нарекоха ГЕРБ , вместо БКП. Неговият сайт ПИК е точно копие на в. "Работническо дело". В това няма никакви съмнения. Тук Ива Прилепа стана истински комунист. А помните , че същата смарайда беше кандидат за кмет в Габрово от листата на СДС. Известно време работи в телевизията на Георги Гергов и там стана розова. Сега си е червена комунистка, като началника си. Поздравявам Ива от името на Томислав Дончев.
48
е МЕГА ПРОСТАК. Въпросът е дали има още идиоти, които да се съмняват в това?
49
Трътлестата афторка, да не е останувила полуф кунтакт със Балевски? Сто на сто. И не само с него. Следите водят към..................... СИМИТЛИЙ!!!!!!!!
50
Топ идиот и 0 зеро патриот. Готов по всички показатели за лудницата.
51
Официално да направим изявление,че не искаме тоя поп-ченге-милионер да идва и въобще да спрат с визитите си.
52
наште политици са в надпревара за златната кратуна: кой е по по най-прост
53
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
54
Който е канил попа с антената на главата тук, да си му бере грижата. Дойде, спретна скандал , размаха пръст на суверенна държава , подкваси истериите на БСП и псевдо /скрити комунисти/ и отлетя. Планирано след него - автобуси с клети пенсионери се изсипаха в София и предвождани от Решетникова се сетиха да искат едновременно и сега всичко, което не е ставало през всички управления след 1989 год. С прикляквания и вероподанически продажни салтанати пред унижаващ България и българския президент руски представител, те си заслужиха комисионната .Опорните точки се изпълняват - днес бяха на улицата, утре може и подпалена църква да видим.
55
БРАВО СИМЕОНОВ!ЗА ТЕБ ЩЕ ГЛАСУВАМ НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ!
56
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
57
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
58
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
59
Аз казах истината и който трябваше да я прочете, явно я прочете, щом я цензурира.
60
Такова селско говедо, за министър досега не сме имали !
61
До КОГА Ще МЪЛЧИ президентът? Ако не реагира, значи послушно подви опашка и предаде нашето достойнство, история, памет!
62
Това, което казва Симеонов е вярно. Да си спомним, обаче шегата на Борисов, че хората не можели да си избират родителите и Путин. В Москва 17 дена мислиха какво е посланието на председателстващия ЕС и накрая му предложиха руско гражданство. Дипломацията не е надвикване на мегдана, а да си събуеш обувката като Хрусчов и да тропаш по масата в ООН, трябва да можеш да разрушиш земята няколко пъти. Трябваше да има отговор, фактите, които изнесе Симионов можеше спонтанно да са на страниците на "свободните" медии например, защото сега ще ни се наложи да чакаме какво ще измисли Москва след месец-два.
63
„Наричат го „Путин в расо“. Този човек не е слязъл от небесата и не е пратеник на Бога. Той е известен като цигарения митрополит на Русия. Той има 14 млрд. долара от безакцизни цигари и 4 млрд. от безакцизно вино. Има частен самолет, има вила в Швейцария и часовник за 30 хил. Какъв е тоя? Това не е източноправославен духовник. Това е агент Михайлов, второразрядно ченге от КГБ. Същият този каза, че човешките права са новата ерес" - БНТ, Валери Симеонов за патриарх Кирил, 07.03.2018 г. +++ Светските слабости на патриарх Кирил - 1. Яхта за 4 милиона долара; 2. Автопарк: Cadillac, Land Cruiser, Mercedes; 3. Брониран влак-църква; 4. Часовник Breguet за 30 хиляди долара; 5. Вила в резерват – (ru.espreso.tv)
64
„Съветската армия е страж на мира” – тази лъжа се насаждаше в главата на българина от буквара на първолака до вестника на пенсионера. Песни се пееха и стихосбирки се тиражираха в прослава на „легендарната Червена армия”. Не знам друга нация да е възпявала така окупатора си и да му е издигала мегаломански паметници, по-високи от телевизионната кула. България го е правила. Гнусотата на голяма демагогия изискваше не само да се подчиниш, но и да обожаваш този, който ти носи робството. А там, където е стъпил ботушът на Альоша, друго, освен робство, хората не са узнавали.” - Волен Сидеров, в-к “Демокрация“, 4 март 1991 г., от статията „Да освободим Альоша от наряд“
65
По-долу е позицията на Президентството. "Руските медии излъчват упреците на Негово светейшество Кирил, но тяхната камера се оттегли преди отговора на президента. В него Румен Радев твърдо заяви, че "така, както Църквата се бори за душата на всеки човек, така и ние сме признателни към паметта на всеки воин, сражавал се в руската армия под знамената на император Александър II и загинал за българската свобода, независимо от неговата народност“. Що се отнася до Освобождението, то е резултат от Руско-турската война и България е признателна на Русия. Президентът Радев каза още, че е бил впечатлен от тезата за "силата на мълчанието“ в писанията на патриарх Кирил. Тогава Негово Светейшество Кирил спря с упреците и каза "добре, нека прелистим тази страница“. В края на разговора патриарх Кирил благодари на президента Радев и му пожела духовни сили на държавническото поприще. Българският държавен глава му благодари, но уточни, че още със заемането на поста е поискал благословия от мъдрия духовен водач на православните българи, Негово Светейшество Неофит, нашия патриарх, който му я е дал."
66
Откакто ползвам това, отслабвам без да забележа. Вече съм свалила 8кг, а ям всичко, което поискам и когато поискам. Наистина невероятно!http://bit.ly/2EJ30d5
67
Греда. Матросовската защита на един кръгъл простак е недопустима. Или всеки простак трябва да бъде оставен да плещи на свобода. Понякога трябва просто нищо да не казваш - на една грозновата дама не казваш, че е дебела, грозна или друго, защото е невъзпитано, па било то и истина. Като оставим настрана спора Радев-Кирил, който не е лъжица за устата на Симеонов, останалото е въпрос на възпитание, на обноски, класа и ерудизъм - нищо от това няма у Симеонов - изтъкан от "искрена" посредственост глупак, който незнайно защо си мисли, че има "добавена" стойност. Правилно го нарече Ал. Симов - дете-идиотче.
68
А СТАТИЯТА Е ПЕРФЕКТНА, БРАВА НА АВТОРА, МАЛКО СА АВТОРИТЕ- ПАТРИОТИ КАТО НЕГО. четник
69
А така и аз искам да плюя на православието и да стана фес.Тия руснаци тъпи що ни освободиха от братята турци ,та ние сме си живяли супер и не е било никакво робство.Роби ни направиха руснаците щото изкараха поне милион българи след Руско-Турската война.И тоя руски поп що ми навира руското си православие в лицето.Аз съм сигурен че за следващия 3 март трябва да благодарим и на армения,татарстан,чечня,таджикистан,казахстан,белорусия.Ми така де,те сега са самостоятелни държави,защо трябва да бъдат пренебрегвани.
70
My friend and I went camping the other day. It was a horrible experience, as he wouldn't let me sleep all night. He kept talking about random stuff and cried about his anxiety. I totally told him to source and deal with it.
71
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
72
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
73
Привържениците на Атака ще се увеличат.
74
Зад Симеонов не стои по-голямата част от българския народ,пък бил той и зам.премиер.Патриархът е поканен в България.Той говори институционално за принизяване ролята на Русия или нейното неглежиране в освободителната война,докато нашият човек го обижда на лично основание.Това поведение е недопустимо в междудържавните отношения.
75
You actually suggested it well! viagra vs cialis hardness generic cialis price of cialis in egypt cialis on sale
76
Incredible lots of terrific knowledge. dove comprare cialis generico cialis without a doctor prescription uso de cialis de 5 mg cialis generic
77
Oh Heavens. I don't know what to do as I have Lots of work to do next week semester. Plus the university exams are close, it will be a stretch. I am already freaking out maybe I should url to calm down a little bit. Hopefully it will all go well. Wish me luck.
78
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
79
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
80
Oh Heavens. I don't know what to do as I have Lots of work to do next week summer. Plus the university exams are close, it will be a disaster. I am already freaking out maybe I should source to calm down a little bit. Hopefully it will all go well. Wish me luck.
81
Hello all! Recently I have been battling with a lot of Problems. Friends and doctors keep telling me I should consider taking medicine, so I may as well here and see how it goes. Problem is, I haven't taken it for a while, and don't wanna get back to it, we'll see how it goes.
82
Hi everybody! Lately I have been dealing with a lot of hardships. Friends and doctors keep telling me I should consider taking medicine, so I may as well here and see how it goes. Problem is, I haven't taken it for a while, and don't wanna get back to it, we'll see how it goes.
83
My friend and I went camping the other day. It was a horrific experience, as he wouldn't let me sleep all night. He kept talking about random stuff and cried about his insomnia. I totally told him to click here and deal with it.
84
Hey everybody! Recently I have been fighting with a lot of challenges. Friends and doctors keep telling me I should consider taking medicine, so I may as well link and see how it goes. Problem is, I haven't taken it for a while, and don't wanna get back to it, we'll see how it goes.
85
My friend and I went camping the other day. It was a very bad experience, as he wouldn't let me sleep all night. He kept talking about random things and cried about his sleeplessness. I totally told him to link and deal with it.
86
Oh God. I don't know what to do as I have tons of work to do next week month. Plus the university exams are close, it will be a disaster. I am already losing sleep maybe I should site to calm down a little bit. Hopefully it will all go well. Wish me luck.
87
Hello everyone! Lately I have been dealing with a lot of hardships. Friends and doctors keep telling me I should consider taking pills, so I may as well interaction and see how it goes. Problem is, I haven't taken it for a while, and don't wanna get back to it, we'll see how it goes.
88
My friend and I went camping the other day. It was a horrible experience, as he wouldn't let me sleep all night. He kept talking about random subjects and cried about his sleeplessness. I totally told him to website and deal with it.
89
My friend and I went camping the other day. It was a tiring experience, as he wouldn't let me sleep all night. He kept talking about random stuff and whined about his insomnia. I totally told him to cheap phentermine overnight and deal with it.
90
Hello everyone! Recently I have been dealing with a lot of Problems. Friends and doctors keep telling me I should consider taking medicine, so I may as well click here and see how it goes. Problem is, I haven't taken it for a while, and don't wanna get back to it, we'll see how it goes.
91
My friend and I went camping the other day. It was a horrific experience, as he wouldn't let me sleep all night. He kept talking about random stories and cried about his anxiety. I totally told him to url and deal with it.
92
Oh Heavens. I don't know what to do as I have tons of work to do next week semester. Plus the university exams are coming, it will be a torture. I am already losing sleep maybe I should link to calm down a little bit. Hopefully it will all go well. Wish me luck.
93
Oh Heavens. I don't know what to do as I have tons of work to do next week summer. Plus the university exams are close, it will be a disaster. I am already freaking out maybe I should ultram contraindications to calm down a little bit. Hopefully it will all go well. Wish me luck.
94
My friend and I went camping the other day. It was a horrible experience, as he wouldn't let me sleep all night. He kept talking about random things and whined about his anxiety. I totally told him to sildenafil citrate 100mg tab reviews and deal with it.
95
Oh Lord. I don't know what to do as I have a lot of of work to do next week semester. Plus the university exams are getting, it will be a hell. I am already being anxious maybe I should accutane bone to calm down a little bit. Hopefully it will all go well. Wish me luck.
96
My friend and I went camping the other day. It was a very bad experience, as he wouldn't let me sleep all night. He kept talking about random subjects and whined about his anxiety. I totally told him to is it safe to buy phentermine online and deal with it.
97
Hi everyone! Lately I have been struggling with a lot of challenges. Friends and doctors keep telling me I should consider taking pills, so I may as well ambien class action suit and see how it goes. Problem is, I haven't taken it for a while, and don't wanna get back to it, we'll see how it goes.
98
My friend and I went camping the other day. It was a tiring experience, as he wouldn't let me sleep all night. He kept talking about random stories and cried about his insomnia. I totally told him to buy cheap xanax from canada and deal with it.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого симпатизирате в очертаващата се война между Бойко Борисов и Румен Радев?
архив

Малко момче звъни на вратата на съседа. Когато вратата се отваря, то казва: – Чичо Пешо, мама каза да ти предам, че тате е за риба, а аз слизам да си играя на пясъка пред блока!

 

няма нови новини
Днес: 114
hot
най-четени новини в момента
сега
2182
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV! "Мис Силикон" Анна-Мария Чернева проговори за отношенията си с бохема Христо Сираков: Много го обичам, но...
x
И ТОВА ГО ИМА! котаракът Румен издаде книга за живота си
x