Валери пак излезе най-куражлия. А Дончев да спре да пълни главата на премиера с глупости

НАЙ-ВАЖНОТО

Валери пак излезе най-куражлия. А Дончев да спре да пълни главата на премиера с глупости

197177
на 06.08.2020
Валери пак излезе най-куражлия. А Дончев да спре да пълни главата на премиера с глупости

Последвайте ни в Google News Showcase

Валери Симеонов пак излезе най-куражлия.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

Единствен коментира след Коалиционния съвет: Правителството е стабилно, никакви оставки - нито септември, нито октомври. Премиер е Бойко Борисов, до края на мандата. Няма да се подадем на уличния рекет на терористите

Браво на Валери. И жалко, че тези думи не излязоха от устата на министър-председателя. Хората очакваха да чуят това от него.

Толкова ли е страшно да кажеш простичко и ясно, че ще спазиш закона? И няма да предадеш България на пучистите на Радев?

Дано решението не е пак от ден до пладне - като с тримата министри, които първо ги уволниха, после - след намесата на патриотите, ги върнаха, накрая - пак ги уволниха.

Впрочем крайно време е лицето Томислав Дончев, виден соросоид, да спре с тв изявите си и да се посвети на семейните си проблеми. Това лице непрестанно пълни главата на премиера с идеи за светкавична оставка. Явно се надява да узурпира партията.

Тази сутрин Дончев пак мъдруваше по телевизията, че според него веднага трябвало да се даде оставка.

Да де, за да загроби ГЕРБ, да го превземе отвътре и да направи мечтаната коалицийка с ДеБъ и Христо Бойкикев.

ГЕРБ не е Томислав Дончев, нито Румяна Бъчварова, нито подобни персонажи от кръга "Капитал". ГЕРБ е Борисов, ГЕРБ е вечнозеленият Жоро Марков, който единствен от депутатите вдъхва кураж и вдъхновение на електората, ГЕРБ са стотиците хиляди, милиони, гласували за партията и европейския път на България.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
Васил Тончев с ТОП прогноза пред ПИК TV: Борисов бие на вота - вариантите за мнозинство са два и той вече ги е набелязал. Но вървим към нова спирала от избори (ВИДЕО) Васил Тончев с ТОП прогноза пред ПИК TV: Борисов бие на вота - вариантите за мнозинство са два и той вече ги е набелязал. Но вървим към нова спирала от избори (ВИДЕО)
ново
Днес: 85
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК