Вход
София
Времето в София -7 o C

Валери Симеонов за “Нинова - санитарка”: Ще сложи бяла престилка, за да си направи пиар и да я снимат, както колегите й в Свищов

Валери Симеонов за “Нинова - санитарка”: Ще сложи бяла престилка, за да си направи пиар и да я снимат, както колегите й в Свищов

на 22.11.2020
70552
0
Валери Симеонов за “Нинова - санитарка”: Ще сложи бяла престилка, за да си направи пиар и да я снимат, както колегите й в Свищов
Автор: ПИК
22.11.2020
0
70552

Нинова ще сложи бяла престилка, ще се направи на санитарка, за да си направи пиар и да я снимат, както колегите и в Свищов.

Нека лекарите и специалистите да се произнесат за случая на смърт с пациент в Бургас. Не мога да съм категоричен, че това е лекарска грешка, човекът е докаран прекалено късно. Даже да беше докаран своевременно, да беше на кислороден апарат, това нямаше да го спаси. Но трабва здравният инспекторат да направи разследването си. Когато човек с COVID-19 е с такава двустранна пневмония, е пътник. Не искам обаче да съм съдник, каза Валери Димитров, който е зам.-председател на Народното събрание и лидер на НФСБ.

Няколко пъти сме се чували с премиера, но динамиката на събитията не позволява да свикаме коалиционен съвет, напражението е голямо с прокарването на няколко закона. Имам желание да проведем коалиционен съвет идната седмица. Трябва за три седмици да се прекрати присъствената работа на училищата и на заведенията за хранене. За това ще настоявам и примерът е Белгия, къдто заболеваемостта падна с два пъти, в Полша затвориха пък училищата до Коледа, затвориха културни и спортни учреждения. Същото е и в Турция, каза Симеонов, който недоумява какво чакаме, като че ли тук живеят безсмъртни хора.

Ако предложенията ни не бъдат приети, няма да бъдат приети. Не мога да наложа нашите виждания на нашите партньори, това може да предизвика и протести, ако наложим предлагатине от нас мерки. Има хора, които нямат мозък в главите си, колкото в топки за тенис.

Симеонов каза, че случилото се пред сградата на ВМРО първо се е случило пред сградата на НФСБ. Тези протести според него са нерегламентирани и нелегитимни. Опити за влизане с взлом и за подпалване е това, което е станало пред сградата на ВМРО, подчерта Симеонов. Тази поредица от протести, продължаващи повече от 120 дни, са незаконни и са нарушение на демокрацията, нарушават се правата на придвижване, особено на софиянци. И последиците са от здравен и от логистиен характер. Хората не са длъжни да имат нещо общо с протестите. Укорими са действията на полицията, която не предприе мерки за освобождаване на улици и магистрали. Така направи Меркел. Затова си има водни оръдия и газови пистолети. Демокрацията е върховенството на закона, а законите регулират обществото.

Изглежда ми като политическа оперета, разиграна от БСП, това, че Нинова ще е санитарка в COVID-отделение. Защо никой не казва, че д-р Михайлов демонстративно се разкарва месеци без маска в Народното събрание. Той и други негови колеги са отишли до болницата в Свищов, за да се снимат и да си направят снимки, каза още Симеонов. 

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого имате доверие?
Общо гласували: 21133
архив

Един габровец се качил на покрива на къщата си за да го поправи защото била се счупила една керемида. По едно време се подхлъзнал и взел да пада надолу. Прелитайки обаче до прозореца той извикал на жена си: "Женоо, днес готви за един по малко!"

x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Зам.-министър Начева показва старта на електронните направления, хартиеният носител засега остава (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
x
Възможно ли е жена да си докара 134 оргазма
x