Валери Симеонов скочи срещу ВМРО - зове за обединение на патриотите

Политика

Валери Симеонов скочи срещу ВМРО - зове за обединение на патриотите

25826
на 01.03.2019
Валери Симеонов скочи срещу ВМРО - зове за обединение на патриотите
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Декларация с призив за обединение на патриотичните сили пуснаха от НФСБ до ВМРО. Хората на Валери Симеонов пишат, че решението на партията на Красимир Каракачанов да се явят самостоятелно трябва да се преразгледа в полза на всички в малката коалиция.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

Ето цялата позиция:  

          Ние, членовете на Националния изпълнителен комитет на НФСБ, отстоявайки убеждението, че заедно сме по-силни, останахме изненадани от неочакваното решение на ВМРО за самостоятелно явяване на изборите за Европейски парламент.

          През последните два месеца водим двустранни преговори с ВМРО за съвместно явяване на изборите за Европейски парламент. За съжаление, с решение на ръководството на ВМРО тези разговори бяха прекратени едностранно, без предизвестие.

          Водени от дълга си към нашите избиратели и желанието да бъдем единни в името на бъдещето на България,  ние за пореден път подаваме ръка на партньора ни ВМРО. Убедени сме, че родолюбивите идеали, които отстояваме заедно в българския Парламент не трябва да бъдат жертвани заради лични интереси и тяснопартийни егоизъм и амбиции.

          Нека припомним, че именно НФСБ беше в основата на нашето обединение още през 2014 година, както и в днешното 44 Народно събрание. Точно в името на това единение НФСБ извърши саможертва и оттегли своята кандидатура на президентските избори през 2016 г., отстъпвайки на колегите от ВМРО и „Атака“ президентското и вицепрезидентското място. Това донесе и най-високия успех за патриотичното обединение в цялата история на България.

Затова, призоваваме нашите съмишленици от ВМРО да променят своето решение за самостоятелно явяване на евроизборите и да се върнат на масата на преговорите в името на всички български патриоти и на България!

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да бягат от ласкатели, Раците да очакват нови запознанства САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да бягат от ласкатели, Раците да очакват нови запознанства
ПИК TV x
САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО) САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО)
ново
Днес: 37
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК