Вход
София
Времето в София 20 o C

Валери Симеонов пред ПИК: Арогантността на Бареков започна да дразни, той вече е политически труп! ДПС е мафиотска структура!

Валери Симеонов пред ПИК: Арогантността на Бареков започна да дразни, той вече е политически труп! ДПС е мафиотска структура!

на 22.09.2014
4361
46
Валери Симеонов пред ПИК: Арогантността на Бареков започна да дразни, той вече е политически труп! ДПС е мафиотска структура!
22.09.2014
46
4361

Валери Симеонов е на 59 г. Управител е на телевизия СКАТ и е съпредседател на партия НФСБ и на Патриотичния фронт (коалиция с ВМРО) за предстоящите парламентарни избори на 5 октомври. Води две листи – в 23 МИР–София и в Бургас. 

- Г-н Симеонов, водите две листи на тези избори – в София и Бургас. Къде ще концентрирате повече усилия в кампанията?

-   Ще бъда равномерно разпределен в двете области, като естествено не забравям и малките населени места. В момента ме хващате на път за Осиковица. Помагам, където мога, и на колегите. Призванието на съпредседателя на една партия е да бъде навсякъде, където може. Нужен е контакт с хората. За съжаление е доста уморително, но нямам избор.

-   Към кои избиратели насочва усилията си Патриотичният фронт – градско или селско население, млади или възрастни?

-   Ние не робуваме на тези социологически категории, които може да намерите в едно подробно социологическо проучване. Те делят хората на живеещи в малък град, среден град, голям град, столица, село и т.н. Не делим хората и по социално положение, нито пък по години. Ние насочваме усилията си към всички, които в сърцата и душите си обичат България и милеят за родината си. Патриотизмът няма нито възраст, нито има разделяне по доходи. Патриотизмът е нещо изконно и естествено за всеки човек.

-   Изборните секции в Турция изтъквате като проблем, срещу който се борите. Обмисляте ли вариант да изпратите хора във всяка една секция там?

-   Да, да, да! Ние в момента набираме хора, които да командироваме, за да могат да контролират процеса и да държат връзка, както с нас, така и с Централната избирателна комисия, доколкото може да се очаква това рушащо законите на България формирование да свърши някаква работа. Така че залагаме и на това. Освен на обжалване на незаконните решения на ЦИК и безцеремонното нарушаване на разпоредби на Върховния административен съд. Ще изпратим в Турция хора, колкото можем да наберем. Така че ако мога да използвам и вашата медия – за да призова - всички патриоти, които владеят турски език, са добре дошли, за да можем да си комплектоваме екипите, които ще присъстват като представители на Патриотичния фронт в секциите в Турция.

-   Те трябва да знаят турски език, така ли?

-   Как иначе? Естествено, че трябва да знаят турски език! Там не се прилага нормата за българския официален език. Въпреки че законът го изисква, ние обаче знаем, че няма да се прилага.

-   Под каква форма ще участват тези хора в контрола? Като наблюдатели или като участници в комисиите?

-   Те ще са като представители на партии. Ние нямаме право да присъстваме в състава на комисиите. Няма и да са застъпници – имаме съображения за това. Представителите на партиите са една по-свободна форма, която има същите правомощия като застъпниците.

-   Ще станете ли депутат? През 2009 г. можехте да бъдете народен представител от „Атака”, но тогава отказахте.

-   Аз не съм се отказал, аз тогава категорично бях заявил, че не желая да бъда на избираемо място, тъй като политиката никога не ми е била самоцел. Но след предателството на Волен Сидеров и на „Атака” спрямо избирателите на тази първа патриотична формация просто разбрах, че трябва да изпълня своя дълг и това правя в момента. Така че ще го доизпълня докрай. Не само, че ще бъда в парламента, но и ще се боря така, както съм се борил до момента срещу всички неправди.

-   Телевизията (СКАТ – б.а.) как ще се управлява след това?

-   Телевизията я оставям в изключително сигурните ръце на моя съдружник, приятел и голям патриот Данчо Хаджиев, който и до момента се справя блестящо. Така че нашите зрители да не се притесняват. Програмата ще остане все така интересна, атрактивна, истинска и служеща на България.

-   Данчо Хаджиев няма да става депутат?

-   Не, той пое много по-тежкото бреме да осигурява тила на Патриотичния фронт, да осигурява полето на пропаганда, на агитация, на въздействие, на убеждение. Неговата работа няма да е лесна.

-   Заявихте, че може да подкрепите коалиция с участието на ГЕРБ. Каква ще е разликата от...

-   Никога не сме заявявали и не сме говорили за никаква коалиция! Винаги казваме, че няма да има коалиция. Повтаряме, че нямаме нищо общо с Волен Сидеров, нито Патриотичният фронт – с „Атака”, за да се очакват такива продажни действия, като безрезервна подкрепа или не знам си какви плонжове и подлизурство, което направи, докато в същото време си пълни гушата с парите, които получаваха за подкрепите, както на ГЕРБ, така и на ДПС и БСП. Ние сме хора от друго тесто и от съвсем друго естество. Нашата биография е коренно различна от личните биографии на хората, които са в „Атака”. Няма основания някой да се съмнява в нашето поведение. То ще бъде не по-различно от това в бургаския Общински съвет, доминиран от ГЕРБ. Там е битка, от която хвърчи гербаджийска перушина – това е положението в Бургас, така ще бъде и в Народното събрание. Не може да се очаква, че ще се закълнем във вярност на когото и да било – нито на ГЕРБ, нито на БСП! Но, ще подкрепяме доброто и ще сме против това, което е във вреда на родината.

-   ДПС даде заявка, че ще подкрепи следващото правителство, независимо кой ще е на власт. Това за Вас какво означава?

-   ДПС ще подкрепи и дявола само и само да има достъп до икономическите източници за злоупотреби. ДПС е мафиотска структура, за нея няма идеи, в нея няма нито етнос, нито вероизповедание – нищо такова, каквото се приписва на ДПС. Това е една мафиотска структура и нея я интересува само да е вкопчена във властта като кърлеж, за да може да смуче кръвта на бедния народ. Това е ДПС, така че е съвсем нормална декларацията, която са направили.

-   Нападате остро Бареков напоследък, той конкурент ли е за вашия електорат?

-   Никакъв конкурент не е! Просто неговата самонадеяност и арогантност започва да дразни прекалено много. Да не говоря за неговото папагалско поведение и копирането на нашите идеи, на нашата програма. Сега се сети Бареков, че трябва да се въведе образователен ценз, след като това е от две години в програмата на НФСБ и на ВМРО. И сега изведнъж той се събуди от дълбок сън и почна да развява тази теза. Сега се сети да затваря границите, след като можеше спокойно да дойде и да ни подкрепи съвсем по законов път да постигнем още по-голям успех – да закрием не само девет секции, а 90 секции в Турция. Само че Бареков се ослушва, защото по този начин можеше да се постигне много по-голям успех. Според нас, неговото спекулиране на патриотична тема има единствената цел да откъсне евентуално някой не много грамотен привърженик на патриотичната идея.

Той мина през доста източници на финансиране. Първо беше финансиран от ГЕРБ, защото беше първа писта – обслужващ персонал в медиите, на генерала, на неговия велик кумир. След това беше финансиран от Цветан Василев, после – от Делян Пеевски. Сега не мога да кажа, но мисля, че Ковачки има сериозен финансов ресурс, защото с неплащането на заплати на работниците той си икономиса пари за изборите. Чрез осигуряването на корпоративен вот той ще се опита да реанимира трупа ББЦ. Защото за мен той вече е труп при толкова напуснали хора и толкова организационни провали. Т.е. Ковачки ще се опита да реанимира, но нещата отиват към БСП като цяло по отношение на финансирането. А може и вече да не е Пеевски, а да е ДПС.

Сподели:
Напиши коментар »
(46)
1
Продажник, колко струваше на Борисов ти и паричният ти фонд?
2
Ти си позор за нас! Марш в гетото да слугуваш!
3
Симеонов,пускай тоя телефон и дръж здраво ибрика,момченце!!!!
4
А ти си нежен и мил, да бе! И си легенда преди изобщо да пекнеш при това!
5
Бареков, разкажи им играта на тези смешници!
6
Има сгрешени думи в този текст. Би трябвало да е Паричен Фонд....
7
Валерка, за разлика от теб Бареков не е бил агент-доносник на ДС - не можеш да изтриеш този ФАКТ от биографията си, нали !
8
Бареков бил политически труп...ха ха ха
9
Езикът на Валери драстично се удължи!!!!!!!!!!!!!
10
А твоята продажност дразни цяла България, поне спри да се правиш на патриот!
11
Депутатката Калина Крумова, крие аборт от един от най- влиятелните медийни босове у нас. Ако се вярва на мълвата в родния и град Бургас, чаровницата е носела в утробата си дете от шефа на СКАТ Валери Симеонов, пише в. Уикенд. Още като ученичка Калина се залюбила с бившия полковник от ДС. Това е причината тя цъфне на екрана на кабелния канал. Валери Симеонов я водил навсякъде със себе си и скоро Крумова забременяла. Тъй като вече имала дете, се наложило 18- годишната бъдеща абитуриентка да направи аборт, който бил платен от собственика на СКАТ. Приятели на Калина твърдят, че двамата са имали дълга връзка. Тя е била любовница на Симеонов до влизането и в парламента. Именно той е настоял Крумова да бъде в листите за депутат. След скандала между Волен Сидеров и шефа на СКАТ, Калинка тутакси се отказала от бургаския си покровител и минала в отбора на Сидеров, който също предаде. Клюките твърдят, че депутатката се опитвала всячески да се присламчи към ГЕРБ и да си уреди избираемо място в следващите листи, завършва вестника.
12
Ще видим кой ще бъде политическия труп след изборите! По последни данни, фонда май няма да може да мине бариерата.
13
Симеонов, ако Бареков те победи на изборите ще се окаже, че ти си политическия труп! И без това си от доста време в политиката и така и не успя да направиш нищо!
14
Мафиот си ти драги! Излъга много хора да гласуват за теб, хулейки Бойко, а после си извъртя г.за и се прегърна с Бойко!
15
Нямаме нужда от псевдо патриоти ,като Валерката
16
Тогава защо се продадохте на ГЕРБ, които работят с ДПС, така наречената от Вас мафиотска структура?
17
Валери Симеонов - патерицата на Мутрата Борисов. Истинските патриоти имат два варианта за гласуване - ББЦ или АТАКА !
18
Ти ли ще говориш за мафиотски структура, като си част от тази на герберската такава, пед-ерас-т.
19
Смях в залата, псевдопатриота се разпиняви...
20
Народе,не се лъжи да подкрепяш тези варосани гробници(НФСБ и ВМРО)
21
ИЗВЪНРЕДНО! Вярвате ли, че ББЦ на Дудука не плаща на пик? Ами рекламите и публикациите 1 към 1 ги виждаме всички. Нооо, официално ПИК не декларира договор и парична сума. Мръсни ли са парите на Дудука и крие ли доходи ПИК !???? Вижте сключените договори-кой колко е платил: http://pik.bg/static/index/16
22
НЕ се карайте бе всички крадете от програмата на АТАКА признайте си да ви е чиста съвестта! Всичко е взето от планът "Сидеров"!
23
ИЗВЪНРЕДНО! до този момент официални данни по договори с медии, ББЦ са платили повече от 1 300 000 лева. Вярвате ли, че ББЦ на Дудука не плаща на ПИК? Ами рекламите и публикациите 1 към 1 ги виждаме всички. Нооо, официално ПИК не декларира договор и парична сума. Мръсни ли са парите на Дудука и крие ли доходи ПИК !???? Вижте сключените договори-кой колко е платил: http://pik.bg/static/index/16
24
Кой беше Бареков? Аааа.. онзи додуков... смешника с психични отклонения. Подлогата на ДПС и БСП компанията. Добре че само баба ви Нешка май ще гласува за него та да нен ни занимава повече с перосната си
25
Каквото и да се пише и каже Валери е достоен мъж с последователна политика и ако влезе в парламента няма да е грешка
26
Как си стигнал до тази истина си е твоя работа ! Аз бих го нарекла ПОЛИТИЧЕСКА НУЛА !!! Имам аргументи : Хилядолетия седмицата и тринайсетката се бият помежду си ! Е, защо да не се побият , след много кратък престой на бойното поле !?! Той така е заслепен от мераците си , че нито приема нито предава , розетката , която "открадна " !!! АЙ , МАРШ В ПОЛИТИЧЕСКОТО ЕХО , БАРЕК !!! ЕК ЕК ЕК НО ... ИМА ОЩЕ OFF OFF OFF ВИДЯ ЛИ КАК СИ ЗАКОДИРАН - НАПЪВАЙ СЕ ОЩЕ .....
27
Бареков ... Бе създаден от БСП и ДПС , чрез Пеевски и КТБ ! Помним как за една нощ Провинциалния журналист стана шеф на ТВ -7 и разполагаше с Милиони .... ! ....Помним ! За какъв НАЦИОНАЛИЗЪМ , говорим ???
28
ВИНКЕЛА Е ДОНОСНИК, ПРИБРА КИНТИТЕ - 70 МИЛИОНА ОТ МУТРАТА ЗАЕДНО С ДРУГИЯ ДОНОСНИК КАРАКАЧАНОВ, ЗАЩОТО МУТРАТА СИ ТЪРСИ ПАТЕРИЦИ, АЯ ТОЯ ПОРНОКАНАЛДЖИЯ СИМЕОНОВ Е ТОЧНО ТОЛКОВА ПРОДАЖЕН, КОЛКОТО И КАРАКАЧАНКАТА - ГОТОВИ СА ДА СЛУГУВАТ НА МУТРАТА ЗА ДА СЕ ДОКОПАТ ДО ПАРЛАМЕНТА! БАРЕКА ЩЕ ИМ РАЗКАЖЕ ИГРАТА!
29
Кой беше тоя Симеонов... а оня порноканалджията доносник, с престъпни наклонности. Подлога на Герб и парите, добре че само подчинените му от Скат ще гласуват за него, че да не ни заниманва повече с отвратителнате си просташка персона.
30
ВЯРВАТЕ ЛИ, ЧЕ ПОМИЙНАТА МРЕЖА НА РЕАНИМАТОРИТЕ СА ПЛАТИЛИ ДАНЪЦИ, СЛЕД КАТО СА ВЗЕЛИ ОТ - ФОНДАЦИЯ АМЕРИКА ЗА БЪЛГАРИЯ И СОРОС - 6,7 МИЛИОНА ЕВРО. ИНАЧЕ ПЛЮЯТ ПО ДРУГИТЕ ОТ ЗЛОБА ПЛАТЕНИ С ПАРИ И ОТ ТУРЦИЯ, ТУРСКИ ПОДЛОГИ - ПОДЛОГИТЕ НА КАСИМ ДАЛ И ЕРДОГАН!
31
Арогантността на Симеоновв започна да дразни, той вече е политически труп! ДПС е мафиотска структура, а НФСБ Е ПОДЛОГА НА МУТРАТА!!
32
ИЗВЪНРЕДНО! ВЯРВАТЕ ЛИ, ЧЕ ПОМИЙНАТА МРЕЖА НА РЕАНИМАТОРИТЕ СА ПЛАТИЛИ ДАНЪЦИ, СЛЕД КАТО СА ВЗЕЛИ ОТ - ФОНДАЦИЯ АМЕРИКА ЗА БЪЛГАРИЯ И СОРОС - 6,7 МИЛИОНА ЕВРО. ИНАЧЕ ПЛЮЯТ ПО ДРУГИТЕ ОТ ЗЛОБА ПЛАТЕНИ С ПАРИ И ОТ ТУРЦИЯ, ТУРСКИ ПОДЛОГИ - ПОДЛОГИТЕ НА КАСИМ ДАЛ И ЕРДОГАН!
33
Арогантността на Симеоновв започна да дразни, той вече е политически труп! ДПС е мафиотска структура, а НФСБ Е ПОДЛОГА НА МУТРАТА!!
34
даа малко силно изказване ,макар че който всъщност е прочете интервюто ще види ,че "политически труп" всъщност не е цитат, а обобщение на автора за което не можем да се сърдим
35
Всички партии са мафиотски структури, няма нито едно изключение.
36
Бареков е политическа и морална проститутка. Долнопробен и жалък!
37
Гласувай ! Прецакай #КОЙ !
38
Продажник, колко струваше на Борисов ти и паричният ти фонд? Платени полититически гювендии, алчни да се набутат във властта! Национален Фронт за Спасение на Боко. Барабар с другата платена гювендия - Каракачанката - 70 мил. дар от Боко Мутрата да съсипят държавата, ама да се наврат във властта!
39
ВИНКЕЛА Е ДОНОСНИК, ПРИБРА КИНТИТЕ - 70 МИЛИОНА ОТ МУТРАТА ЗАЕДНО С ДРУГИЯ ДОНОСНИК КАРАКАЧАНОВ, ЗАЩОТО МУТРАТА СИ ТЪРСИ ПАТЕРИЦИ, АЯ ТОЯ ПОРНОКАНАЛДЖИЯ СИМЕОНОВ Е ТОЧНО ТОЛКОВА ПРОДАЖЕН, КОЛКОТО И КАРАКАЧАНКАТА - ГОТОВИ СА ДА СЛУГУВАТ НА МУТРАТА ЗА ДА СЕ ДОКОПАТ ДО ПАРЛАМЕНТА! БАРЕКА ЩЕ ИМ РАЗКАЖЕ ИГРАТА!
40
Приветствам Симеонов за последователната политика през годините на СКАТ в Бургас и не само за циганите,турците,джамиите,беззаконията,гетата,програмите за просперитет и прочие.Не обръщайте внимания патриоти на лъже такивата!Пише ви една мъдра жена.
41
ДПС е ДС структура - крадлива, пошла и вредна!
42
Валери е най-големия продажник.Абсурд да влезе в парламента!
43
Чета коментари и се смея с глас! Жалка картинка... "Всички са маскари" е тезата, която съсипва живота на всички ни. Иначе "всички са патерици на ГЕРБ". Само че ГЕРБ и Бойко бяха докарани на власт заради олигофрени като част от пишещите тук. Два типа са избирателите им: неудачници, които искат да кажат " Нашите спечелиха" и жени с проблеми в сексуалния живот, които подсъзнателно фантазират как "мачото" ще ги ощастливи. Нарицателното "ВИНКЕЛА" е характерен израз използван от герберистите - признайте си, че сте прости гербериси
44
It's a joy to find soeomne who can think like that
45
That's an inventive answer to an inetetsring question
46
Now we know who the sebinsle one is here. Great post!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого симпатизирате в очертаващата се война между Бойко Борисов и Румен Радев?
архив

Чукчa питa лекaря:
– Докторе, крaкaтa ми почернявaт. Товa опaсно ли е?
Лекaрят:
– A вие опитaхте ли дa ги измиете?
Чукчaтa:
– A товa помaгa ли?

няма нови новини
Днес: 315
hot
най-четени новини в момента
сега
2787
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Бюджетната комисия в парламента обсъжда подоходното облагане (ОБНОВЕНА)
x
Ето какво да правите, ако ви излезе ечемик
x