Вход
София
Времето в София -2 o C

Ванга викала духа на Леонардо да Винчи заради Людмила Живкова

Ванга викала духа на Леонардо да Винчи заради Людмила Живкова

на 31.03.2019
86073
11
Ванга викала духа на Леонардо да Винчи заради Людмила Живкова
Автор: "Ретро"
31.03.2019
11
86073

Не е тайна, че Ванга и Людмила Живкова, дъщеря на първия държавен ръководител, са поддържали близки отношения. Днес за тяхната връзка се носят легенди, голяма част от които не почиват на реални факти. Приживе Ванга е дискретна за своите срещи с Людмила. Знае се, че повечето от тях са на четири очи. Но в разговори със свои близки ясновидката открехва завесата.

Людмила е вярвала, че чрез Ванга ще може да общува с духовете на гении като Леонардо да Винчи – казва писателката Рада Добриянова, съпруга на учения Величко Добриянов. По този повод тя често канела Ванга да ѝ гостува в нейната резиденция в София. Известно е, че Людмила Живкова издигаше в култ изкуството, че построи храм за него – НДК. Знае се, че организира седмици и изложби, посветени на велики художници и мислители. Като ярък пример е почитанието ѝ към гения Леонардо да Винчи. Казват, че Людмила се опитвала да пише като него, използвайки огледалния метод.

Но какво представлява този „огледален метод“? Според мнозина биографи на Леонардо голямата мистерия около него е свързана и с начина му на писане. Леонардо води много подробни дневници, в които пише, рисува, скицира и често документира всяка една мисъл, която проблясва в съзнанието му. Всичко това е написано с присъщия му стил – огледално, с лявата ръка и при това – от дясно наляво. Да Винчи е владеел еднакво добре писането с дясна и лява ръка, но предпочитал своя „огледален“ начин.

Сподели:
Напиши коментар »
(11)
1
Ванга никога не е викала духове! Директно си казва,че те идват при нея! На въпрос ,дали тя може да ги повика ,отговорът е еднозначен.."НЕ"!
2
Демоните са на разпореждане на д.вола!!!Говоренето с "мъртви"=бесовъпрошателство.Защо ,Ви. е бе хора общуването с демони(бесове),сключвате сделка с д.вола и ще го последвате в огненото езеро!!!Има много малко време да се покаете и после ,край,Божията присъда е окончателна!!!!!!! Откровение 21:8: А колкото за страхливците, невярващите, мерзавците, убийците, блудниците, магьосниците, идолопоклонниците и всички лъжци, тяхната участ ще бъде в езерото, което гори с огън и жупел. Това е втората смърт.
3
Кой ти е казал че е говорила с "демони" бе умник? Това са духове на починали хора, и има посочени ,които за тях са врати... Точно такива като Ванга ги пазят от"втората" смърт! И имаш "малко"време да си намериш друг цитат от Библията!
4
До 3 7 И Господ Бог създаде човека от пръст из земята, и вдъхна в ноздрите му жизнено дихание; и човекът СТАНА жива душа.Бит2"ЖИВА ДУША означава ЖИВ ЧОВЕК,според Битие!После СТАВА ПРЪСТ,според Еклисиаст "И се върне ПРЪСТТА в земята както е била, и ДУХЪТ се върне при Бога, Който го е дал" (Еклисиаст 12:7).И ЩЕ Е ПРЪСТ до Второто или Третото ПРИШЕСТВИЕ,докато Бог ВЪРНЕ ДУХА си ги ВЪЗКРЕСИ!Едни ще възкръснат за осъждане други за вечен живот(Йоан5:28-9) Прочети за Саул с кого от бездната го свърза бесовъпрошателката!!!!!Бог с теб!
5
Сигурно е викала духа на художника,за да нарисува голямата красавица...
6
Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
7
Сам си си написал двойките.Като не знаеш какво да кажеш по-добре премълчи,никой няма да разбере ,че си пълна 0!
8
Леонардо е десет пъти по-красив от грозофилата живкова,а вероятно художникът има и по-нежен глас...
9
Прочетете "Великата борба" за да сте информирани за демоните и църквата.
10
Значи е бил "левичар",щом си е склужил еднакво добре и двете ръце.
11
Отслабвам вече около 2 месеца- минус 28 кг,също нямах мотивация за отслабване след раждането,но един ден като се погледнах в огледалото се ужасих- видях разплута в мазнини ЛЕЛКА,а съм само на 22,при това мъжа ми тежи 65 кг,можете да си представите как изглеждахме заедно !Да си кажа честно една приятелка ми препоръча диетичния спрей,веднага го поръчах,мъжът ми също ме поддържаше - резултатите не закъсняха!Много се радвам ,че не се мъчих с разни диети,каши,листа от зелка,елда и др.такива щуротии.Дебеланки ,не се отчайвайте !Има вълшебна пръчица,която ще ви помогне отново да живеете Ако ви е омръзнало да ви наричат бидон,буца и подобни епитети побързайте!http://bit.ly/2kqNpXz
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кой е най-успешният политик в България по време на прехода?
Общо гласували: 25596
архив

Едно дете отива до магазина и пита магазинерът:
– Здравейте , да имате свинска глава? – попитало момчето
– Да, имам! – отвърнал магазинерът…
– А имате ли телешки език ?
– Да, имам! – учудено отговорил магазинерът…
– А случайно да имате рибешки очи –
– Да момче, имам! – погледнал го отново съмнително магазинерът…
– Еее ти си бил много грозен бе !

няма нови новини
Днес: 49
hot
най-четени новини в момента
сега
1971
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ПЪРВО В ПИК TV: Борисов с ключов коментар за националната сигурност и НАТО (СНИМКИ)
x
Приложение за телефон засича земетресенията и предупреждава (ВИДЕО)
x