Ванга лекува от отвъдното!

Феномени

Ванга лекува от отвъдното!

18832
на 14.05.2021
Ванга лекува от отвъдното!
Автор:   "Ретро"

Виктория-Александра Николова от Девня се прочу със своите изключително точни прогнози за бъдещи събития. Тя самата категорично отрича определението „врачка“ за себе си и твърди, че точното понятие за способностите ѝ е „медиум“. Виктория е родом от Варна, но е живяла дълго време в Австрия, а сега се е установила в Девня. При нея се стичат десетки хора за помощ, а тя твърди, че силите си дължи на самата Ванга.

препоръчано

„Не викам духове, държа да подчертая това, защото много хора ме питат и изпитват страх. Не си го позволявам. Помощта ми идва от страна на духовни лечители, учители, които ми дават напътствия. Ванга се включва, когато работя с хората. Тя е основният човек, като душа, който ми помага. От нея ми идват основно предсказанията, които давам. Тя ми ги показва и ми ги обяснява. Малко е сложно за обяснение и комплицирано за разбиране. Досега не си позволявах да споменавам нейното име, защото прекалено много хора се възползват негативно от това. Не бих си го позволила, защото категорично втора Ванга няма. Нито аз съм втора Ванга, нито някой друг. Ванга да, нея все още я има, все още помага. Не ни е забравила, идва, за да помага. Но човек с идентични способности като нея няма. Давам пример с петте пръста на ръката, които са различни. Има хора с различни способности и дарби, но няма двама човека с идентични дарби“, споделя Виктория-Александра.

„Посланията или ми се показват, или ми се казват. Много често са и двата варианта, при които виждам картина и чувам обясненията. Някои неща трябва да се обяснят, защото няма как да се разберат. На мен не ми се поднася всичко наготово. То е като да гледаш криминален филм и да не знаеш кой е извършителят, да трябва да си навържеш събитията, за да прецениш нещата. Често след такова видение ми се налага да осмисля нещата, да потърся информация, да събера 2 и 2, за да стане 4. Всяко видение носи след себе си следващото събитие“, допълва ясновидката. Освен че вижда бъдещето, Виктория-Александра умее да лекува и с камъни. Към тях се насочила, когато самата тя преживяла 2 тежки диагнози. Спасение намерила именно в силата на камъните, чрез която се съвзела и си стъпила на краката. След това започнала да изработва различни амулети от естествени камъни, които са заредени със специална лечебна сила.

Сред прогнозите на Виктория-Александра, които вече са се сбъднали, са извънредното положение и КПП-тата през миналата година, победата на ГЕРБ на парламентарните избори през април, както и затишието на Ковид. Тя твърди, че до есента коварният вирус ще е просто лош спомен, а на предстоящите президентски избори вижда жена кандидат с големи шансове за победа.
 

Сподели:
Бомба x
Конгресмени от САЩ за НЛО: Става нещо, с което не можем да се справим Конгресмени от САЩ за НЛО: Става нещо, с което не можем да се справим
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Целта на проверката на прокурорите съм аз. Съчиняват нещо за случай от 2009 г. и търсят кошаревски свидетели. Трябва ли всички като Стъки да си търсим правата? (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Целта на проверката на прокурорите съм аз. Съчиняват нещо за случай от 2009 г. и търсят кошаревски свидетели. Трябва ли всички като Стъки да си търсим правата? (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 176
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това