Ваня Григорова: Има опит от страна на "Позитано" да зачеркне градската си организация

ГОРЕЩО

Ваня Григорова: Има опит от страна на "Позитано" да зачеркне градската си организация

54910
на 12.02.2024
Ваня Григорова: Има опит от страна на Позитано да зачеркне градската си организация
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Има опит от страна на "Позитано" да зачеркне градската си организация. Това заяви пред БНТ Ваня Григорова по повод линчуването от страна на Корнелия Нинова на общинските съветници, гласували за председателя на СОС.

препоръчано

Не съм станала част от ГЕРБ, нито от президентството, отсече тя на въпрос вярно ли е, че има близки връзки.

По думите й има нужда от обединение на лявото, защото то е слабо. Слабо е, защото "Позитано" се бори не със сглобката, а със собствените си хора в СОС, каза Григорова.

ППДБСС имат кмет, но това ще е решение на съда. Благодарение на настояването си и ината си, политическата си незрялост и блокажа, след 3 месеца имат и председател на СОС. Но комисиите са разпределени по друг начин, каза тя.

Въпросът не е в надеждите и мечтите ми, а да се докаже дали изборите са били честни, коментира тя на въпрос дали има надежда съдът да отсъди, че изборите са нелегитимни.

Разбира се, ще призная, че съм победена, ако е обратното, заяви тя.

Бях забивана в жълти теми, това не струва 6600 долара, посочи тя колието си, за което медии разтръбиха, че е на скъпа марка, и допълни, че на Васил Терзиев всичко това му е било спестено. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Финансови проблеми за Рака, Лъвовете да не пътуват САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Финансови проблеми за Рака, Лъвовете да не пътуват
ПИК TV x
Иван Таков пред ПИК TV: Нинова пречи на лявото обединение! Ето какво трябва да направим, за да е успешно (ВИДЕО) Иван Таков пред ПИК TV: Нинова пречи на лявото обединение! Ето какво трябва да направим, за да е успешно (ВИДЕО)
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК