Вход
София
Времето в София -13 o C

Варна се включва в националния протест за тока

Варна се включва в националния протест за тока

на 28.07.2015
1660
0
Варна се включва в националния протест за тока
Автор: ПИК
28.07.2015
0
1660

Бизнесът във Варна ще се включи в общонационалния протест срещу повишаването на цената на тока от 1 август. Митингът е насрочен за 29 юли от 11 часа в София и в още няколко градове в страната. Във Варна протестът ще бъде на площад „Независимост”.

ЧЕЗ: Ще правим извънреден отчет на електромерите заради новата цена на тока

ЧЕЗ: Ще правим извънреден отчет на електромерите заради новата цена на тока

Във връзка с очакваните нови цени на електроенергията,...

на 28.07.2015

В протестния митинг ще се включат ръководители, работници и служители, работещи в предприятия от Варна за изразяване на несъгласие с подготвяното увеличение на ценовата добавка „Задължение към обществото“ от 1 август 2015 г. и с настояване за започване на реформи в сектор енергетика и за запазване на работните места.

„Българският бизнес не може и не иска да поеме високия разход в цената на електроенергията, като резултат от решението на Комисията за енергийно и водно регулиране (КЕВР) за увеличаване на добавките „Задължения към обществото“. Не искаме да спираме производства, да губим своята конкурентоспособност, която сме постигнали в резултат на огромни инвестиции и тежък труд. Затова сме готови на протести и защита на нашите интереси. Това са интересите на българската индустрия, на цялата икономика на България без оглед на размера на предприятията. Не приемаме предложените нови цени за „задължения към обществото”, защото те ще доведат до загуби за българското общество!“, заявяват позиция в обща декларация организациите АИКБ, БСК, БТПП и КРИБ.

 

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого имате доверие?
Общо гласували: 21123
архив

След катастрофална загуба треньорът казва на отбора си: - Момчета, аз ви казах да играете както никога досега, а вие играхте, сякаш никога досега не сте играли...

x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Зам.-министър Начева показва старта на електронните направления, хартиеният носител засега остава (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
x
Възможно ли е жена да си докара 134 оргазма
x