Варненци събират капачки за благотворителност

Животът днес

Варненци събират капачки за благотворителност

6046
на 29.09.2019
Варненци събират капачки за благотворителност
Автор:   ПИК

Площадът пред Катедралния храм "Успение богородично" във Варна отново стана място за събиране на тонове пластмасови капачки в помощ на бебетата. 

препоръчано

От началото на кампанията досега само в област Варна са събрани и предадени за рециклиране над 91 тона пластмасови капачки и са дарени 11 медицински апаратури в помощ на хиляди деца.

След мероприятието Сдружение "Аз Вярвам и Помагам" отново ще организира дарения на медицинска апаратура в най-големите отделения в Североизточна България по неонатология и родилното отделение в СБАГАЛ "Проф. Д-р Димитър Стаматов - Варна" и най-голямото отделение по детска хирургия през което минават между 800 и 1000 деца на година в МБАЛ "Св. Анна - Варна".

Сподели:
Бомба x
ЗВЕЗДИТЕ ГОВОРЯТ: Днес са уязвими половите органи - избягвайте секса ЗВЕЗДИТЕ ГОВОРЯТ: Днес са уязвими половите органи - избягвайте секса
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Антиваксърският министър Стойчо Кацаров прати заместника си на брифинг с медиите - търсят канали, за да имунизират повече роми (ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Антиваксърският министър Стойчо Кацаров прати заместника си на брифинг с медиите - търсят канали, за да имунизират повече роми (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 196
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това