Василка Шаламанова е назначена за заместник-министър на правосъдието

ЧАС ПИК

Василка Шаламанова е назначена за заместник-министър на правосъдието

48472
преди 10 часа
Василка Шаламанова е назначена за заместник-министър на правосъдието
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Със заповед на министър-председателя Димитър Главчев на длъжността заместник-министър на правосъдието е назначена Василка Шаламанова.

препоръчано

Василка Шаламанова е магистър по право. Тя има значителен опит по специалността си, като в периода 1998 до 2007 година е заемала длъжностите съдия-изпълнител и районен съдия в Районен съд-Петрич. От 2007 до 2015 г. е била председател на Административен съд-Благоевград, а от 2015 г до момента е била съдия във Върховния административен съд.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов с ОЩЕ ОТГОВОРИ на въпроса защо трябва да се гласува: Вече е ясно, че нито Денков, нито Василев и Петков стават за премиери и министри (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов с ОЩЕ ОТГОВОРИ на въпроса защо трябва да се гласува: Вече е ясно, че нито Денков, нито Василев и Петков стават за премиери и министри (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 114
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК