Васил Божков нападна беззащитна жена

Темида

Васил Божков нападна беззащитна жена

326324
на 06.06.2020
Васил Божков нападна беззащитна жена

Последвайте ни в Google News Showcase

Гнусно и подмолно, с методите на най-мракобесната фашистка пропаганда, Васил Божков нападна днес една беззащитна жена и майка. 

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

Хазартният бос насочи кьорфишеците си във фейсбук към пиара на премиера Бойко Борисов - Севделина Арнаудова, атакувайки безнаказано от скривалището си за баровци в Дубай. 

След като вчера се опита да удари правителството с твърдения, че дал 60 млн. лв. на министъра на финансите (между другото смешни пари, за да бъдат искани за подкуп за толкова години хазартни игри), беглецът сега насочи атаката си към уважавана дама.

В поредния си пост от изгнание Божков пуска интрига, че през последните години, тя е посещавала офиса му ежемесечно.

Внушението му е, че публично лице като Севделина Арнаудова ще има глупостта да се среща с него насред центъра на София на ул. "Московска" и беглецът дори зове премиера да си каже какво била правила там.

Ако не беше зловеща атака към жена, този кьорфишек на Божков щеше да мине за по-простоват и елементарен дори от комиксите. Защото няма нормален човек, който да повярва, че премиер на която и да е държава ще прати най-публичния си служител да се среща с олигарси със съмнително име, като въпросния хазартен бос. За каквото и да било, ако ще и да погледа антиките в частния му музей! 

Камо ли за някакво разнасяне за пачки, както се опитва да внуши на малоумните си последователи във фейсбук хазартният бос. Всякакви финансови отношения между олигарси се разиграват по-потайно и от разследване на МИ-6 и не е нужно да си гледал филми, за да го знаеш. Самият Божков също отлично знае това. С подобни постове той сам показва, че има немалко истина в 18-те му обвинения. Включително и последните за насилието над жени...

Защото нападението над една майка е бездънна мерзост. Интригантско, немъжко нападение над беззащитна жена.

Божков пак топи хора, прави гнусни внушения без доказателства. Типичното маломерно мислене на някогашен квартален информатор от Народната милиция.

Кьорфишекът на Божков е толкова плосък, че вече отегчава дори и децата. Даже е тъжно, че уж голям баровец, милиардер и супер бос може да мисли толкова глупаво и наивно. Тъжно е за България, имам предвид - че е толкова умственият капацитет на т.нар. ни ВИП персони. Някой крими роман да беше прочел, щеше по-интересен сюжет да спретне.

Това внушение обаче е и опасно - за едно българско дете. Защото днес издирван обвиняем, когото държавата явно е безсилна да си прибере, нападна майка му.

В родината на това детенце България, където тепърва започва животът му, олигарсите и мутрите все още са безнаказани и нападат беззащитни жени! 

Нямам съмнение какво ще избере това дете един ден, когато взима решение дали да остане тук. И това е най-страшното престъпление на криещите се в дупките си ”мъже", издирвани от родното правосъдие - гонят децата ни, защото показват, че в България все още няма справедливост и ако си богат, всичко ти е позволено. Гавра с държава, гавра и с невинна жена, гавра с всички нас. 

Вината не е само на Васил Божков. 

Сега “ударил” Севда Арнаудова - намеци, че прибирала рушвети.

Интригантско, немъжко поведение. Точно Севда ще ходи да прибира чували с пари от “Московска” в центъра на София...

Божков очевидно иска да вбеси Бойко, но поведението му става девиантно. Отблъсква с подлостта си.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Стойчо Стойчев предупреди за възможен страшен батак, ако Главчев подаде оставка: Всичко се счупи заради изказването на Борисов за външния министър (ВИДЕО) САМО В ПИК TV! Стойчо Стойчев предупреди за възможен страшен батак, ако Главчев подаде оставка: Всичко се счупи заради изказването на Борисов за външния министър (ВИДЕО)
ново
Днес: 7
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК