Васил Найденов посвети концерт на Леа Иванова

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Васил Найденов посвети концерт на Леа Иванова

7349
на 14.08.2020
Васил Найденов посвети концерт на Леа Иванова
Автор:   ПИК

Емблемата на родната естрада Васил Найденов се завърна триумфално на сцената с разтърсващ концерт в Слънчев бряг. Той посвети спектъкъла на незабравимата Леа Иванова, като почете паметта й с песента "Не се завръщай".

препоръчано

На бутиковото си шоу Найденов пя 3 часа на живо най-големите си хитове, а гостите в клуба го извикаха 6 пъти на бис.

"Най- хубавото нещо е човек да може да обича, защото това ражда живота. Аз наистина ви обичам, защото в това трудно време сте пропътували стотици километри, за да пеете с мен... Господи, понякога искам да виждам само вас! Защото само с вас се чувствам жив!”, заяви Найденов пред почитателите си в "Бедрум".

Емоционалната среща на Кеца и публиката успя да просълзи изпълнителя на сцената, докато пееше един от най- големите си хитове "Стари мой приятелю". 

Това бе първият концерт от март насам за голямата ни звезда. Найденов и екипа му пристигнаха в клуба в късния следобяд и часове наред правиха саундчек, предава "Телеграф". 

Сподели:
Бомба x
4 зодии, които не обичат да привличат внимание към себе си 4 зодии, които не обичат да привличат внимание към себе си
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Борисов във Велинград: Милиони дълг завари кметът. Жена от тълпата: Вярваме ви! Корнелия да си ходи на Крушовица (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV: Борисов във Велинград: Милиони дълг завари кметът. Жена от тълпата: Вярваме ви! Корнелия да си ходи на Крушовица (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 133
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това