Васил Терзиев регистрира листата за изборите в София

Политика

Васил Терзиев регистрира листата за изборите в София

9148
на 26.09.2023
Васил Терзиев регистрира листата за изборите в София

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Днес приключва регистрацията на кандидатските листи в общинските избирателни комисии. Утре ще бъде изтеглен жребият за поредните номера на партиите в бюлетината, а официалното начало на предизборната кампания е в петък.

препоръчано

В последния ден за регистрации и кандидатът за кмет на София Васил Терзиев регистрира листата за местните избори. Той бе номинация на "Продължаваме промяната", "Демократична България", "Спаси София" и "Екипът на София".

„Нашият основен опонент е да спечелим доверието на гражданите на София, които имат мечта за един по-добре управляван град, без корупция. Листата се води от Борис Бонев. Ние работим за победа още на първия тур“, каза Васил Терзиев.

„Ние ще работим да вдигнем стандарта на прозрачност и да променим всичко, което зависи от нас. Да има по-голяма ангажираност на гражданите, да разбират какво се случва и активно да изкореним корупцията“, добави той.

„Днес повече от вчера сме уверени, че следващият кмет на София ще е Васил Терзиев. Абсолютно сигурни сме, че победата ще е осезаема и ще е още на първи тур. Ние вярваме, че ПП-ДБ ще бъде на част от тези балотажи“, каза Кирил Петков.

Регистрации се извършват и в този момент.
 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ПИК TV: Депутатите приеха поправки в бюджета, препитват седем министри на редовния контрол в НС - НА ЖИВО ПИК TV: Депутатите приеха поправки в бюджета, препитват седем министри на редовния контрол в НС - НА ЖИВО
ново
Днес: 48
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК