Вдигат 33-метров кръст на Шуменското плато

Животът днес

Вдигат 33-метров кръст на Шуменското плато

15573
на 20.03.2018
Вдигат 33-метров кръст на Шуменското плато
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Внушителен 33-метров кръст ще се извиси над Шумен, а нощем дори ще свети. Християнският символ ще бъде монтиран на най-високата част на Шуменското плато, за да се вижда от всяка една точка, дори и от километри. Идеята е на Националния фронт за спасение на България и вече е на път да се реализира.

Вчера областният координатор на партията Наталия Стефанова, която е общински съветник в местния парламент в Шумен, е входирала докладна записка. До тази стъпка се е стигнало след среща между народния представител от Обединени патриоти Валентин Касабов и кмета на областния град Любомир Христов.

препоръчано

В събота депутатът представил предложението си пред градоначалника, който заявил пълна подкрепа и обещал, че ще направи всичко възможно за бързата му реализация.

Разпятието ще бъде високо точно 33 метра, символизирайки святата Христова възраст. Ще бъде осигурен и достъп до него, за да може жителите и гостите на града да имат възможност да се любуват и на живописната гледка, която се отваря към Шуменското плато. Очакванията са докладната записка да влезе като допълнителна точка още на предстоящата сесия този месец.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена - ето какво я очаква всяка зодия в празничния ден САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена - ето какво я очаква всяка зодия в празничния ден
ПИК TV x
Георги Харизанов ексклузивно пред ПИК TV: 6 или 7 партии влизат в парламента. ГЕРБ бият с много (ВИДЕО) Георги Харизанов ексклузивно пред ПИК TV: 6 или 7 партии влизат в парламента. ГЕРБ бият с много (ВИДЕО)
ново
Днес: 3
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК