Вдигнаха въздушната линейка за пострадал край Смолян колоездач

Инциденти

Вдигнаха въздушната линейка за пострадал край Смолян колоездач

17930
на 28.07.2024
Вдигнаха въздушната линейка за пострадал край Смолян колоездач
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

За първи път медицинският хеликоптер кацна в Смолян. Това съобщи директорът на МБАЛ в града д-р Марин Даракчиев. Причината е пострадал при инцидент чужд гражданин на състезанието по планинско колоездене "Пампорово Байк Фест“. По първоначална информация чужденецът има травма на шиен прешлен.

препоръчано

"Операцията е преминала гладко и безпроблемно, екип на Спешната помощ закарал пострадалия до стадиона в квартал "Райково", където кацнал хеликоптерът. Мъжът е транспортиран към болница в София“, поясни д-р Даракчиев, цитиран от "Фокус".

В Смолян все още няма хеликоптерна площадка. Тя се проектира и предстои да бъде изградена близо до областната болница, каза още директорът на лечебното заведение.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
Доц. Стойчев с ТОП АНАЛИЗ пред ПИК TV: Иде вяла и скучна кампания. Компромати и скандали ще има само при... (ВИДЕО) Доц. Стойчев с ТОП АНАЛИЗ пред ПИК TV: Иде вяла и скучна кампания. Компромати и скандали ще има само при... (ВИДЕО)
ново
Днес: 99
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК