Вдовецът Емо Чолаков на море с децата. Синоптикът разкри закъсал ли е с парите

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Вдовецът Емо Чолаков на море с децата. Синоптикът разкри закъсал ли е с парите

52753
на 16.09.2020
Вдовецът Емо Чолаков на море с децата. Синоптикът разкри закъсал ли е с парите
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Много съм добре! Така Емо Чолаков опроверга писанията, че е закъсал за пари. Няколко медии раздуха новината, че синоптикът го гони безпаричие и едва свързва двата края. Оказа се че в това няма капка истина.

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

"Всичко е наред при мен. Не мога да се оплача от нищо", казва синоптикът пред столичен вестник. Той е изкарал няколкоседмична ваканция на родното Черноморие заедно с двете си деца - Ема и Дара.

Синоптикът напусна Би Ти Ви преди година и стана метереолог на софийското летище. Разбира се причината е по-леката работа, а също и по-добрата заплата."Още работя там. Харесва ми", добавя Чолаков.

В началото на миналата година Емо се появи отново на малкия екран, но в друга телевизия. Той бе избран за лице на новото предаване „Един за друг“. Първият сезон на семейното риалити пожъна огромен успех, но въпреки това от „Нова“ мълчат за нов сезон.

"Продуцентите не са се свързали още с мен. Не знам каква е съдбата на предаването. Забавлявах се в това шоу“, казва Чолаков.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Стойчо Стойчев предупреди за възможен страшен батак, ако Главчев подаде оставка: Всичко се счупи заради изказването на Борисов за външния министър (ВИДЕО) САМО В ПИК TV! Стойчо Стойчев предупреди за възможен страшен батак, ако Главчев подаде оставка: Всичко се счупи заради изказването на Борисов за външния министър (ВИДЕО)
ново
Днес: 3
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК