Вдовицата на Крис Корнел и лекарят му се споразумяха

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Вдовицата на Крис Корнел и лекарят му се споразумяха

5227
на 09.05.2021
Вдовицата на Крис Корнел и лекарят му се споразумяха
Автор:   ПИК

Семейството на Крис Корнел и лекарят му, когото обвиняваха, че му е предписвал големи количества лекарства, решиха извънсъдебно спора помежду си.

препоръчано

Според внесените в съда документи, вдовицата на певеца Вики Корнел и децата им Тони и Кристофър Николас Корнел, са постигнали конфиденциално споразумение с медика. Документите са внесени през април.

Припомняме, че през 2018 г. семейството на Корнел заведе дело в съда в Лос Анджелис, в което твърди, че лекарства, особено препаратът против тревожност лоразепам, предписан от д-р Робърт Коблин, са довели до неадекватно поведение на музиканта преди смъртта му през 2017 г. в Детройт.

Съдебните медици заключиха, че причина за смъртта на Корнел е самоубийство чрез обесване.

Изследвания показаха наличие на лоразепам, барбитурати и антиопиодния препарат налоксон в организма на Корнел, но не се посочва те да са били фактор за смъртта му, предава "Монитор".

Сподели:
Бомба x
5 продукта, с които да влезем бързо в перфектна форма за лятото 5 продукта, с които да влезем бързо в перфектна форма за лятото
ПИК TV x
РАЗКРИТИЕ НА ПИК: В един и същ ресторант - Радев празнува рождения си ден с цигански оркестър, Узунов получава дебелия плик (ВИДЕО/СНИМКИ) РАЗКРИТИЕ НА ПИК: В един и същ ресторант - Радев празнува рождения си ден с цигански оркестър, Узунов получава дебелия плик (ВИДЕО/СНИМКИ)
ново
Днес: 20
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това