Вегани окупират центъра на Пловдив днес, ще "ядат" хора

Региони

Вегани окупират центъра на Пловдив днес, ще "ядат" хора

27178
на 29.07.2017
Вегани окупират центъра на Пловдив днес, ще ядат хора
Автор:   ПИК

Сдружение „Български Вегански Съюз” анонсира, че днес на  Централния площад до фонтана, ще бъде проведен „революционен и исторически първи ВЕГАН ПРОТЕСТ в Пловдив”, съобщи Трафикнюз. Обявеният му начален час е 18:30 ч.

препоръчано

Не знаем дали да се притесняваме. Думата „революционен” ни тревожи, защото доста революции са кървави. Освен това в сайта си Сдружението има и собствен манифест, който започва така: „Ние вървим на тази земя с огън в ръце. С огън в очите. Живеем, за да се борим за справедливост. Ние правим революция, пишем история. Ние сме съюз от веган аболиционисти”. Схващате идеята.

Да не забравяме, че кървавата тематика досега често присъстваше в подобни веган прояви в София. На един от протестите момичета бяха опаковани в тарелки, по подобие на пилетата, които месоядните българи обичат да си купуват от магазина. Дали „човекоядната пропаганда” ще е налице в Пловдив предстои да видим.

Естествено, няма да се учудим и на друга креативна изненада от страна на веганите, с която те да се опитат да ни спасят от сочното изкушение на свинските пържоли. Макар че след досегашните им прояви, истинска изненада би било, ако седнат край фнтана и започнат да нагъват дюнери. Това ще е истински обрат!

Сподели:
Бомба x
АСТРОЛОГИЯ: Неприятни сюрпризи може да изпънат нервите ви АСТРОЛОГИЯ: Неприятни сюрпризи може да изпънат нервите ви
ПИК TV x
Доган и Божков - забранените теми за Слави Трифонов (ФАКСИМИЛЕТА) Доган и Божков - забранените теми за Слави Трифонов (ФАКСИМИЛЕТА)
ново
Днес: 184
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това