Вежди Рашидов връчи на Народната библиотека почетния плакет на НС

Политика

Вежди Рашидов връчи на Народната библиотека почетния плакет на НС

10791
на 10.12.2018
Вежди Рашидов връчи на Народната библиотека почетния плакет на НС
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Председателят на парламентарната Комисия по културата и медиите Вежди Рашидов връчи почетния плакет на Народното събрание на Националната библиотека "Св. Св. Кирил и Методий" по случай 140-годишнината от основаването й. Това се случи днес на официална церемония в библиотеката.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

По време на събитието Вежди Рашидов поздрави директорката на библиотеката доц. Красимира Александрова и колектива с празника и подчерта, че първата културна институция у нас, създадена само месец след Освобождението, е храм на книжовността и духа. „Библиотеката е онова свято място, което прави възможно съприкосновението ни със съкровищницата на знанието“, каза Вежди Рашидов.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите
ПИК TV x
Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО) Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО)
ново
Днес: 123
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК